Hoe Een Nummer Uit Een Film Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Uit Een Film Te Knippen
Hoe Een Nummer Uit Een Film Te Knippen

Video: Hoe Een Nummer Uit Een Film Te Knippen

Video: Hoe Een Nummer Uit Een Film Te Knippen
Video: How to Cut Music in iMovie on iPhone || how to use imovie on iphone 2024, April
Anonim

Nadat je de film had gezien, besloot je je favoriete ringtone op je telefoon te installeren of hem gewoon te gebruiken om te luisteren, maar je weet niet waar je hem kunt vinden. Knip het dan zelf uit de film.

Hoe een nummer uit een film te knippen
Hoe een nummer uit een film te knippen

Noodzakelijk

  • - de film waaruit u een nummer wilt knippen;
  • - Nero-software;
  • - bestandsconverter.

instructies:

Stap 1

Om muziek uit een film te knippen, hebt u de Nero-software nodig. De meeste pc-gebruikers installeren het. Start het programma en zoek het gedeelte "Foto's en video's" in het menu. U hebt een toepassing nodig om dvd-video naar Nero Digital te converteren. En hier helpt het je om de video te comprimeren, in te korten, de audiotrack en ondertitel Nero Recode te selecteren.

Stap 2

Selecteer deze toepassing in de lijst met programma's aan de linkerkant of in het gedeelte Dvd-video converteren naar Nero Digital (TM). Open het programma en selecteer in het menu "Bestand" de optie "Importeren". Specificeer de locatie van het videobestand en voeg het toe aan het project. Ga vervolgens naar de functie "Trimmen" (de lijst met deze en andere bewerkingen wordt weergegeven aan de rechterkant van het werkvenster). Markeer de begin- en eindframes van de video. In dit geval moet je het nummer vinden dat je leuk vindt en het bestand inkorten. Sla de video op in mpeg-4-indeling in een map op uw harde schijf.

Stap 3

Start daarna de bestandsconverter, voeg het opgeslagen fragment eraan toe en geef het uitvoerformaat en de map op om het bestand op te slaan. Wanneer het transcoderingsproces is voltooid, kunt u naar het verwerkte muziekstuk luisteren.

Stap 4

Als deze optie niet geschikt voor je is, converteer dan eerst het videobestand naar muziek met behulp van de converter. Gebruik vervolgens de toepassing Nero Wave Editor. Open het bestand en begin met het verwerken ervan. Luister en knip de passages uit die je niet nodig hebt. In dit geval is het goed om de opties "Knippen" (Ctrl + X), "Kopiëren" (Ctrl + C), "Plakken" (Ctrl + V), "Verwijderen" (Ctrl + Del) te gebruiken. U kunt het gewenste fragment selecteren en kopiëren en plakken in een nieuw document. Geef vervolgens het uitvoerformaat op en sla op.

Stap 5

Je kunt muziek uit een video knippen zonder al te veel moeite te doen met een aantal andere programma's, bijvoorbeeld Lucky Video Converter, Free Video to MP3 Converter, VirtualDub, enz. Sound Forge, Mp3DirectCut zijn perfect voor het trimmen en bewerken van een muziekbestand.

Aanbevolen: