Hoe Een Simkaart Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Knippen?
Hoe Een Simkaart Knippen?

Video: Hoe Een Simkaart Knippen?

Video: Hoe Een Simkaart Knippen?
Video: Hoe maak ik mijn simkaart passend? 2024, Mei
Anonim

Alle moderne simkaarten zijn zo geproduceerd dat ze al markeringen bevatten voor het kiezen van het juiste formaat voor je smartphone of telefoon. Oude simkaarten hadden echter niet zulke hulplijnen en moesten ze zelf verwijderen. Uiteraard bieden communicatiesalons een service voor het maken van een simkaart van de gewenste grootte. Maar deze service is onredelijk duur. Daarom maken we zelf de benodigde simkaart.

Hoe een simkaart knippen?
Hoe een simkaart knippen?

instructies:

Stap 1

Er zijn vier belangrijke SIM-kaartstandaarden: Full-size SIM, SIM, Micro SIM en Nano SIM. Ze verschillen allemaal alleen in grootte en bevinden zich in deze lijst op maatverkleining. Er waren ook oude normen voor simkaarten, waarbij ook de grootte van de chip anders was. Zo'n kaart is niet meer geschikt om uit te knippen en een kaart van het gewenste formaat te maken. In feite hoeven we alleen de simkaart van het gewenste formaat uit te knippen. Het diagram van de vereiste afmetingen wordt getoond in de afbeelding.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Om een simkaart uit te knippen en niets te breken, heb je een scherpe schaar, een plastic liniaal en een dunne permanente stift nodig. Laten we op onze simkaart het gewenste schema markeren met een marker en de gewenste maat uitknippen met een schaar. Een schaar moet het plastic goed snijden en zeer scherp zijn. Als de schaar op de kaart kauwt, is de kans groot dat de chip breekt. Het is ook onaanvaardbaar om de kaart te buigen op het punt waar de chip zich bevindt. De chip is gemaakt van een zeer kwetsbaar materiaal, dus het kan barsten door elke verkeerde actie. De rest van het proces is heel eenvoudig en snel.

Stap 3

Mocht je trouwens ineens weer een ander simkaartformaat nodig hebben, dan kun je een adapter gebruiken van een kleiner naar een groter formaat. Als er zich plotseling een probleem voordoet en de kaart is beschadigd, kunt u deze eenvoudig omwisselen in elke communicatiesalon waar uw mobiele operator is vertegenwoordigd.

Aanbevolen: