Hoe Online Te Gaan Vanaf Een Laptop Via Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Online Te Gaan Vanaf Een Laptop Via Een Telefoon
Hoe Online Te Gaan Vanaf Een Laptop Via Een Telefoon

Video: Hoe Online Te Gaan Vanaf Een Laptop Via Een Telefoon

Video: Hoe Online Te Gaan Vanaf Een Laptop Via Een Telefoon
Video: How to Connect Mobile to Laptop | Share Mobile Screen on Laptop 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een goede manier om vanaf een laptop verbinding met internet te maken, vooral op plaatsen zonder andere verbindingsopties. Maar om op deze manier gebruik te kunnen maken van internet, is het noodzakelijk om de juiste instellingen uit te voeren.

Hoe online te gaan vanaf een laptop via een telefoon
Hoe online te gaan vanaf een laptop via een telefoon

instructies:

Stap 1

Sluit je mobiele telefoon met een USB-kabel aan op je laptop. Sluit het ene uiteinde aan op de USB-poort van je telefoon en het andere uiteinde op de overeenkomstige poort op je laptop. Het systeem zal de verbinding van een nieuw apparaat detecteren.

Stap 2

Installeer de software die bij uw telefoon is geleverd om deze op uw computer aan te sluiten. Plaats hiervoor de installatieschijf in het station en volg de instructies.

Stap 3

Nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd, start u deze. Hiermee worden automatisch stuurprogramma's geïnstalleerd om de telefoon als modemapparaat te laten werken. Als ze niet automatisch worden geïnstalleerd, zoekt u ernaar op de schijf die bij uw telefoon is geleverd. Voer de zoekopdracht uit in de automatische modus, of, als u de specifieke locatie van het vereiste stuurprogramma kent, specificeer het handmatig.

Stap 4

Open het menu-item in het geïnstalleerde programma dat verantwoordelijk is voor de verbinding met internet. Selecteer degene waarmee u bent verbonden in de lijst met mobiele operators. Er wordt automatisch een internetverbinding gemaakt met alle benodigde parameters. Als er geen keuze is in het programma (of er is geen geschikte optie), geef de instellingen dan handmatig op. U kunt ze rechtstreeks bij de exploitant krijgen.

Stap 5

Als het programma geen functie heeft die verantwoordelijk is voor toegang tot internet, maak dan zelf een verbinding. Selecteer hiervoor "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Netwerk- en internetverbinding". Selecteer "Nieuwe verbinding maken". Vink in het dialoogvenster "Type netwerkverbinding" "Verbinding maken met internet" aan, selecteer vervolgens "Handmatig een verbinding instellen" en vervolgens "Via een gewone modem". Vink in het venster voor het selecteren van een apparaat voor verbinding het vakje voor de mobiele telefoonmodem aan. Stel daarna een naam in voor de verbinding (eventueel bijvoorbeeld internet) en het nummer waarmee de verbinding tot stand wordt gebracht. In de regel is dit * 99 #, of * 99 *** #. Als het nummer niet past, neem dan contact op met de operator.

Aanbevolen: