Hoe Naar De E-mail Te Gaan Vanaf De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Naar De E-mail Te Gaan Vanaf De Telefoon
Hoe Naar De E-mail Te Gaan Vanaf De Telefoon

Video: Hoe Naar De E-mail Te Gaan Vanaf De Telefoon

Video: Hoe Naar De E-mail Te Gaan Vanaf De Telefoon
Video: How to Find your Lost Phone Using Gmail account? 2024, April
Anonim

Als u vanaf uw mobiele telefoon toegang hebt tot internet, kunt u uw mailbox ook overal gebruiken waar een dekkingsgebied is van uw mobiele provider. Er zijn twee manieren om met e-mail te werken vanaf een mobiele telefoon, maar ook vanaf een computer: via een browser, met behulp van de webinterface van de mailservice en met behulp van speciale programma's - mailclients.

Hoe naar de e-mail te gaan vanaf de telefoon
Hoe naar de e-mail te gaan vanaf de telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar je inbox met de webbrowser van je telefoon. Start hiervoor uw browser en voer de URL van uw e-mailservice in de adresbalk in. Veel websites hebben hun eigen mobiele tegenhangers. De adressen van de pagina's van de mobiele versies van sites verschillen van de gebruikelijke letter m aan het begin: - Mail.ru - m.mail.ru; - Gmail - m.google.ru; - Yandex - m.ya.ru; - Rambler - m.rambler.ru, enz.

Stap 2

Zoek een link om uw mailbox in te voeren op de pagina die wordt geopend. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de formuliervelden in, zoals u gewoonlijk doet op een computer. Vink indien nodig het vakje aan in de regel "Onthoud mij". Klik op de knop "Inloggen". Zodat u in de toekomst niet constant de URL handmatig hoeft in te voeren om de e-mail in te voeren, slaat u de link naar de pagina op in uw browserbladwijzers.

Stap 3

Wees niet ontmoedigd als u de URL van de mobiele versie van uw site niet weet - gebruik de gewone versie. Omleiding naar de mobiele versie gebeurt automatisch wanneer de pagina wordt geladen. Een ander ding is dat mobiele versies niet altijd handig in gebruik zijn - soms missen ze enkele belangrijke functies. U kunt bijvoorbeeld geen bijgevoegde bestanden bekijken. In dit geval moet u overschakelen naar de volledige versie. Meestal staan links voor een dergelijke switch onderaan de pagina.

Stap 4

Gebruik een clientprogramma om met e-mail te werken. Zowel voor mobiele telefoons als voor computers worden brievenverzamelaars gemaakt. Deze zijn vooral handig als u meerdere e-mailadressen tegelijk gebruikt. Als u in zo'n programma voor elk van uw accounts accounts aanmaakt, hoeft u niet constant van box naar box te gaan - het programma verzamelt alle brieven zelf. Veel moderne telefoonmodellen zijn uitgerust met dergelijke ingebouwde functionaliteit. Als uw mobiel er niet een van is, zoek dan op internet naar een geschikte versie van de e-mailclient.

Stap 5

Vergeet niet dat veel populaire e-mailservices - Mail.ru, Yandex, Gmail - hun eigen mobiele applicaties uitbrengen. Met dergelijke programma's kunt u niet alleen brieven lezen en verzenden, maar ook de status op uw persoonlijke pagina bijwerken, chatten met vrienden die online zijn, kaarten gebruiken, enz.

Stap 6

Download het programma van de site van uw mailservice. De eenvoudigste manier om dit te doen is door naar de pagina te gaan via de browser van uw telefoon. In dit geval hoeft u misschien niet eens naar een geschikte applicatie te zoeken - u wordt gevraagd om de programmaversie voor uw telefoonmodel automatisch te installeren. Na het voltooien van het installatieproces, start u de applicatie en logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanbevolen: