Wat Te Doen Als Uw Smartphone Trager Wordt?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Uw Smartphone Trager Wordt?
Wat Te Doen Als Uw Smartphone Trager Wordt?

Video: Wat Te Doen Als Uw Smartphone Trager Wordt?

Video: Wat Te Doen Als Uw Smartphone Trager Wordt?
Video: Zo kom je van je smartphone-verslaving af 2024, Mei
Anonim

Moderne smartphones zijn zo krachtig en multifunctioneel geworden dat ze te maken hebben gehad met de problemen van een conventionele pc. En een van de grootste problemen van een moderne smartphone is de trage werking. Als de smartphone langzamer wordt, kunt u een aantal eenvoudige acties ondernemen die de werking van de gadget aanzienlijk versnellen en de levensduur van de batterij verlengen. De belangrijkste reden voor de vertraging is tenslotte geheugenoverbelasting en een buitensporig aantal uitgevoerde bewerkingen, en dit probleem is typerend voor alle moderne besturingssystemen voor smartphones.

Wat te doen als uw smartphone trager wordt?
Wat te doen als uw smartphone trager wordt?

instructies:

Stap 1

Kijk eerst welke apps op je smartphone zijn geïnstalleerd. Als u toepassingen vindt die niet of zelden worden gebruikt, kunt u deze verwijderen. Elke applicatie zit in het geheugen en besteedt apparaatbronnen om zijn werk te garanderen.

Stap 2

Voorkom dat apps automatisch worden bijgewerkt en installeer een handmatige controle op updates. Feit is dat de constante automatische toegang tot internet onnodige handelingen op de smartphone vergt, mobiel verkeer verbruikt en batterij verspilt. In de instellingen moet u de update alleen opgeven via Wi-Fi en handmatige updatecontrole.

Stap 3

De volgende stap is het vinden en lokaliseren van onnodige tijdelijke bestanden. Tijdens het proces van een smartphone wordt een enorme hoeveelheid service-informatie gegenereerd, die periodiek door het besturingssysteem wordt verwerkt. Dit leidt tot het optreden van vertragingen in de werking van het apparaat. Er zijn veel gratis applicaties om deze bestanden te verwijderen.

Stap 4

Gebruik de bezemfunctie vaak. Alle moderne gadgets hebben de mogelijkheid om het RAM-geheugen van het apparaat vrij te maken en onnodige programma's te verwijderen. Hoe minder applicaties er draaien, hoe sneller de smartphone werkt.

Stap 5

Installeer de apps die u vaker wilt gebruiken in het interne geheugen van uw apparaat. Applicaties van deze opslag worden aanzienlijk sneller gestart dan vanaf een externe geheugenkaart.

Stap 6

Start je smartphone vaker opnieuw op en controleer regelmatig het geheugen met een antivirusprogramma. De aanwezigheid van malware vertraagt het apparaat.

Aanbevolen: