Hoe De Microfoon Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon Te Activeren
Hoe De Microfoon Te Activeren

Video: Hoe De Microfoon Te Activeren

Video: Hoe De Microfoon Te Activeren
Video: TELEFOON als MIC instellen! Hoe doe je dat? | Tutorial 2024, Mei
Anonim

Het is niet nodig om een professionele kennis van computers te hebben om zelfstandig een microfoon op een pc aan te sluiten. Het activeren en aansluiten van het apparaat is voor de gebruiker een vrij eenvoudige handeling. Opgemerkt moet worden dat in sommige gevallen het activeren van de microfoon helemaal niet nodig is.

Hoe de microfoon te activeren
Hoe de microfoon te activeren

Noodzakelijk

Computer, microfoon

instructies:

Stap 1

Wanneer u een microfoon op uw computer aansluit, let u zeker op de kleur van de uitgangsplug - deze is rood of roze. Op het ingangspaneel van de geluidskaart zie je ook de rode (roze) connector. Om een microfoon op een computer aan te sluiten, hoeft u alleen maar de apparaatstekker in de overeenkomstige aansluiting op de geluidskaart te steken. Dat wil zeggen, de microfoon moet worden aangesloten op de rode aansluiting.

Stap 2

Benadrukt moet worden dat alleen het aansluiten van het apparaat niet voldoende is voor de juiste werking. Nadat u de microfoonstekker in de geluidskaartaansluiting hebt gestoken, moet u het apparaat instellen. Er wordt automatisch een venster geopend op het bureaublad, waarin u het vakje naast het item "Microfoon" moet aanvinken. Het apparaat is dan klaar voor gebruik.

Stap 3

Zet in de volume-instellingen de parameters van alle apparaten op de maximale stand. Klik hiervoor op de luidsprekersnelkoppeling op de taakbalk. In de eigenschappen van het venster kunt u de juiste instellingen instellen.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat u uzelf de moeite kunt besparen om uw microfoon in te stellen door een draadloos apparaat aan te schaffen. In dit geval hoeft u alleen maar de driver voor de USB-microfoonzender te installeren en de apparaatschakelaar in de "ON"-stand te zetten. De softwareschijf wordt meestal meegeleverd met de draadloze microfoon. Na het installeren van het stuurprogramma moet u de zender in de USB-poort steken. Er zijn in dit geval geen extra instellingen voor het activeren van de microfoon.

Aanbevolen: