Een Adresboek Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Adresboek Verwijderen
Een Adresboek Verwijderen

Video: Een Adresboek Verwijderen

Video: Een Adresboek Verwijderen
Video: Deleting Address Book in Microsoft Outlook 2024, April
Anonim

Het concept van "adresboek" wordt momenteel veel gebruikt in verschillende programma's, diensten en apparaten. Hiermee kunt u een specifieke lijst met contacten verzamelen voor communicatie, werk of andere behoeften. Na verloop van tijd groeit het adresboek echter en moet het worden verwijderd.

Een adresboek verwijderen
Een adresboek verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de "Adresboek"-instellingen van je telefoon. In de regel kunt u dit bij de meeste modellen mobiele apparaten rechtstreeks vanuit het hoofdmenu doen. Als u het adresboek volledig wilt verwijderen, klikt u op de knop "Alles verwijderen", selecteert u de verwijderingsmethode (van een simkaart of van een telefoon) en bevestigt u de bewerking.

Stap 2

Wacht even totdat het apparaat de opdracht heeft verwerkt. Als het adresboek groot was, kan de telefoon lang 'denken'. Raak het niet aan totdat het proces is voltooid. Als u een specifieke lijst met contacten moet verwijderen, kunt u dit afzonderlijk doen of door een vooraf geconfigureerde groep te wissen.

Stap 3

Ga naar je e-mail om contacten te verwijderen. Tegelijkertijd hangt de methode voor het wissen van het adresboek af van waar uw mailbox is geregistreerd en hoe deze functie in dit systeem wordt ondersteund. Ga naar de sectie "Adresboek", "Adressen", "Contacten" of een andere, waar de volledige lijst staat van mensen die u eerder hier heeft toegevoegd.

Stap 4

Voor volledige verwijdering klikt u op de knop "Adresboek wissen", u kunt ook specifieke contacten selecteren en op de knop "Geselecteerde verwijderen" klikken. Als dergelijke handelingen u niet helpen om het adresboek te wissen, is het raadzaam contact op te nemen met de ondersteuningsdienst van uw e-mailservice.

Stap 5

Start het Microsoft Office Outlook-programma. Open het menu "Extra" en ga naar het gedeelte "Accountinstellingen". Klik op het tabblad "Adresboeken" en selecteer de lijst met contactpersonen die u wilt wissen. Klik daarna op de knop "Verwijderen" en nadat de bewerking is voltooid - op de knop "Voltooien". We raden u aan het programma daarna opnieuw te starten en vervolgens te controleren of het verwijderde adresboek ontbreekt.

Stap 6

Open de communicatietoepassing die op uw pc is geïnstalleerd en meld u aan met uw account. In de regel voorzien dergelijke programma's niet in de volledige verwijdering van het "Adresboek", daarom is het noodzakelijk om de lijst op volgorde te wissen. Klik met de rechtermuisknop op een contact en selecteer "Verwijderen uit contacten".

Aanbevolen: