Hoe Het Voorvoegsel Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Voorvoegsel Te Wijzigen
Hoe Het Voorvoegsel Te Wijzigen

Video: Hoe Het Voorvoegsel Te Wijzigen

Video: Hoe Het Voorvoegsel Te Wijzigen
Video: Staal categorie 9: voorvoegsel 2024, April
Anonim

Het voorvoegsel wordt automatisch toegevoegd aan de naam van de MySql-databasetabellen. Het staat standaard op jos. Een prefix wordt gebruikt voor extra bescherming tegen hacking, evenals voor het installeren van meerdere Joomla-panelen op één database.

Hoe het voorvoegsel te wijzigen
Hoe het voorvoegsel te wijzigen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - vaardigheden in het werken met Mysql;
  • - Wordpress.

instructies:

Stap 1

Gebruik de plug-in om het WP-Security-Scan-tabelvoorvoegsel te wijzigen. Je kunt het installeren door de link wordpress.org/extend/plugins/wp-security-scan/ te volgen. Ga naar het plug-invenster, voer vervolgens in het veld Wijzig het huidige veld het gewenste voorvoegsel in en klik vervolgens op de knop Hernoemen starten.

Stap 2

Gebruik de Table Prefix Rename Plugin om het voorvoegsel in Wordpress te wijzigen. Om het te installeren, ga naar seoegghead.com/software/wordpress-table-rename.seo. Installeer de plug-in en ga vervolgens naar "Instellingen". Het proces van het wijzigen van het voorvoegsel bestaat in dit geval uit twee fasen.

Stap 3

Voer eerst een nieuw tabelvoorvoegsel in het venster Nieuw tabelvoorvoegsel in en klik vervolgens op de knop Nieuwe tabellen genereren om tabellen te genereren op basis van het nieuwe tabelvoorvoegsel. Ga naar de server, open het bestand wp-config.php met kladblok. Zoek de tabelnaam erin en voer het nieuwe voorvoegsel erin in. Vervang vervolgens de tabellen. Klik hiervoor op de knop Tabelvoorvoegsel wijzigen.

Stap 4

Ga naar server, open php MyAdmin. Oude tabellen met het vorige voorvoegsel blijven hier, dus u moet ze verwijderen. Vink de vakjes aan en verwijder ze.

Stap 5

Wijzig het tabelvoorvoegsel in de database met behulp van directe SQL-query's. Maak hiervoor eerst een back-up van uw database. Ga naar php MyAdmin, open het aanvraagvenster. Voer de volgende tekst erin in: Hernoem tabel wp_posts naar "Voer een nieuw voorvoegsel in" _posts; Dit is een query die de naam van een enkele tabel zal wijzigen. Er kunnen meerdere van dergelijke tabellen op de site staan. Elk van hen moet worden opgevraagd om het voorvoegsel te vervangen.

Stap 6

Bewerk daarna de tabel Prefix_options, maak hiervoor een query met de tekst Update “Enter a new prefix” _options set option_name = ’“New prefix name”c_user_roles’ waarbij option_name = ’wp_user_roles’ limit 1;. Herhaal dit verzoek voor elke optie die de oude voorvoegsels gebruikt. Bewerk vervolgens het configuratiebestand en voeg daar een nieuw voorvoegsel toe.

Aanbevolen: