Een Huistelefoon Registreren

Inhoudsopgave:

Een Huistelefoon Registreren
Een Huistelefoon Registreren

Video: Een Huistelefoon Registreren

Video: Een Huistelefoon Registreren
Video: HOW TO REGISTER HANDSET TO BASE UNIT FOR PANASONIC CORDLESS PHONE ? 2024, April
Anonim

Na een appartement in een nieuw gebouw te hebben gekocht, te zijn verhuisd of gewoon de stad uit te zijn gegaan naar een zomerresidentie, realiseert een persoon zich op een gegeven moment dat het huis een elementair ding mist - een stationaire verbinding. Mobiele telefoons helpen natuurlijk, nu zitten ze praktisch in ieders zak, maar de gebruikelijke vaste telefoon is goedkoper en betrouwbaarder.

Een huistelefoon registreren
Een huistelefoon registreren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - bezoek aan het plaatselijke telegraafkantoor;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Om uw huistelefoon te registreren, moet u een aanvraag in het voorgeschreven formulier schrijven. Dit kan zowel bij het lokale communicatiebureau - telegraaf als via de internetsites van dergelijke organisaties. Als u bijvoorbeeld in Moskou woont, bezoekt u een bron genaamd Central Telegraph.

Stap 2

Markeer de gewenste regio in het formulier, volg de link "Overeenkomst", bestudeer de verschillende tekstdocumenten die hier worden gepresenteerd met informatie over de procedure voor het verlenen van diensten. Besteed aandacht aan de rechten en plichten van de partijen, het tijdstip van betaling en het bedrag ervan, enz.

Stap 3

Kies een tarief dat bij u past, ze kunnen beperkt of onbeperkt zijn, met of zonder abonnementskosten (met facturering per minuut).

Stap 4

Stuur een verzoek om u aan de lijn te krijgen voor het registreren van een huistelefoon, de wachttijd kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de bijzonderheden van het werk van een bepaald regionaal postkantoor.

Stap 5

Om vergelijkbare organisaties in andere regio's te zoeken, voert u de bijbehorende zoekopdracht in de zoekbalk van uw browser in. Als u de website van de organisatie die u nodig heeft niet op het netwerk hebt gevonden, bezoek deze dan persoonlijk of vraag uw bevoegde vertegenwoordiger om dit voor u te doen.

Stap 6

Bovendien hebben sommige sociale categorieën burgers voordelen bij het installeren en registreren van een huistelefoon (gehandicapten van de eerste en tweede groep). Ze installeren voor hun beurt een stationair apparaat (indien technisch haalbaar).

Stap 7

Als uw huistelefoon plotseling niet meer werkt, geen paniek, controleer of u uw laatste communicatierekeningen bent vergeten te betalen. Kijk vervolgens of het snoer in het stopcontact zit, evalueer de integriteit ervan tot aan het schild (soms is de kabel gerafeld door deuren of aangevreten door huisdieren). Als alles in orde is en de telefoon nog steeds niet werkt, belt u de wizard via het telefoonnummer dat is opgegeven in het contract, in het gedeelte "Service".

Aanbevolen: