Hoe Maak Je Kleurenmuziek

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kleurenmuziek
Hoe Maak Je Kleurenmuziek

Video: Hoe Maak Je Kleurenmuziek

Video: Hoe Maak Je Kleurenmuziek
Video: HOE MAAK JE BEATS [Dutch/Nederlands Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Momenteel is het gebruik van audiosystemen met kleurenmuziek in auto's behoorlijk populair geworden. Bovendien is een hoogwaardige installatie van kleurenmuziek vrij duur, waardoor veel automobilisten er vaak voor kiezen om het zelf te doen. Kleurmuziek wordt zowel in de speakers zelf in de auto gebruikt, als apart in het auto-interieur gemonteerd.

Hoe maak je kleurenmuziek
Hoe maak je kleurenmuziek

Noodzakelijk

  • - een stuk plastic;
  • - schaar;
  • - boren;
  • - schuurpapier;
  • - LED-lampen (12 volt);
  • - lijm;
  • - thermisch pistool

instructies:

Stap 1

Om een kleurenmuziek te maken, moet je eerst een doosstructuur maken. Om dit te doen, nemen we een gewoon stuk plastic en snijden er 4 platen van ongeveer 20x10 cm uit, evenals 2 kleine platen met een vierkant van 5x5 cm. U kunt echter altijd een doos maken met uw eigen afmetingen, bewaar Houd er rekening mee dat je de hoeken moet aanpassen.

Het belangrijkste bij het snijden van deze platen is om te proberen met de schaar geen haken en ogen op het plastic te laten. Probeer ook alle platen zo gelijkmatig mogelijk te snijden, zodat ze in de toekomst gemakkelijk aan elkaar kunnen plakken. Elke kromming of lichte scheefheid in gesneden monsters kan een zeer slecht effect hebben op de kwaliteit van uw doos.

Stap 2

Dan moet je in een van de 4 uitgesneden platen, die bestemd zijn voor de achterwand van de gekleurde muziekdoos, 2 gaten boren. Door een van deze gaten is het mogelijk om de draad van de koptelefoon door te voeren, en de tweede is bedoeld voor het installeren van apparatuur voor het voeden van ons product. Dus nadat je de gaten in de doos hebt geboord en de onderdelen aan elkaar hebt gelijmd, is de helft van het werk om de kleurenmuziek te maken al klaar.

Stap 3

Als u bovendien een mooier uiterlijk en een verscheidenheid aan verschillende effecten in kleurenmuziek wilt, moet u de wanden van de doos vooraf "verdonkeren".

Om ervoor te zorgen dat onze behuizing mat wordt, is het noodzakelijk om een klein schuurpapier te nemen en met langzame cirkelvormige bewegingen alle panelen van de gemaakte doos te verwerken.

Stap 4

Vervolgens worden op dezelfde manier speciale LED-lenzen verwerkt, die we nodig hebben om kleur aurora in de structuur te reproduceren.

Nadat je systeem met lenzen en lampen klaar is, kun je beginnen met het monteren van de kast, waarvan de wanden zijn verbonden met een lijmpistool.

Stap 5

Om uw kleurenmuziek goed te laten werken, moet u de juiste partij LED's kiezen, die nu in enorme hoeveelheden in winkels worden verkocht. Je moet speciale 12 volt producten kopen die de hoogste helderheid hebben bij het gloeien. We raden af om krachtigere LED's en lampen te gebruiken in onze geassembleerde schakeling.

Stap 6

Nadat u het circuit hebt gemonteerd, moet u het op werking controleren door het product op een stopcontact aan te sluiten. Als het circuit goed werkt, hoeft u alleen maar de stekker aan de binnenkant van de doos te bevestigen en de bovenplaat op de doos te installeren. Het bleek helemaal niet moeilijk om op deze manier kleurenmuziek te maken.

Aanbevolen: