Een Game Uitvoeren Op Een Playstation-emulator

Inhoudsopgave:

Een Game Uitvoeren Op Een Playstation-emulator
Een Game Uitvoeren Op Een Playstation-emulator

Video: Een Game Uitvoeren Op Een Playstation-emulator

Video: Een Game Uitvoeren Op Een Playstation-emulator
Video: ePSXe PlayStation emulator setup guide 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat de consoleversie van pc-games veel eerder in de winkelschappen verschijnt dan hun "kameraden" op desktopcomputers. Maar het heeft geen zin om voor deze doeleinden bijvoorbeeld een Sony Playstation-spelcomputer te kopen. Op een computer kun je de consoleversie van het spel uitvoeren met emulatorprogramma's.

Een game uitvoeren op een Playstation-emulator
Een game uitvoeren op een Playstation-emulator

Noodzakelijk

Verbeterde PSX Emulator-software

instructies:

Stap 1

Onder het grote aantal bestaande emulators is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan dit specifieke programma. De afgekorte naam ePSXe is recentelijk wijdverbreid geworden dankzij het gratis gebruik en de ondersteuning van speciale plug-ins die de productiviteit helpen verhogen. U kunt het downloaden via de volgende link

Stap 2

Nadat u dit hulpprogramma hebt geïnstalleerd en uitgevoerd, klikt u in het geopende venster op het bovenste configuratiemenu en selecteert u vervolgens het item Wizard Guide. Klik nu op Configuratie.

Stap 3

Selecteer VS uit de voorgestelde opties en klik op Volgende. Als een venster met een fout verschijnt, klikt u op de knop "OK", dit heeft geen invloed op het algemene werk met de emulator.

Stap 4

Voor de juiste weergave van video-opnames moet u de Pete's DX6 plug-in activeren en vervolgens op de knop Config klikken. In het geopende venster dient u de gewenste schermresolutie in te stellen (bij een schermdiagonaal van maximaal 19 inch is het aan te raden de waarde in te stellen op 1024 x 768). Het wordt ook aanbevolen om de weergavemodus voor volledig scherm in te stellen door het item Volledig scherm te selecteren. Klik op de knop Nice om de instellingen toe te passen.

Stap 5

Let op de schermresolutie - de waarde ervan wordt niet alleen ingesteld op basis van de diagonaal van de monitor, maar ook op de prestaties van de computer. Op oudere computerconfiguraties zal de gameplay aanzienlijk vertragen bij hoge video-instellingen.

Stap 6

Selecteer ePSXe SPU als geluidsplug-in en klik op Volgende. De ePSXe CDR-plug-in zal u voorzien van correct werk met schijfkopieën.

Stap 7

Om de configuratie van de besturing in games (joystick) te configureren, gebruikt u de sectie Controller 1. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knoppen "OK" en Volgende.

Stap 8

Om het spel te starten, druk je op het configuratiemenu en selecteer je het cd-rom-item. Geef op de pagina die wordt geopend de letter op van het station waarin u de game-cd wilt plaatsen en klik twee keer op de "OK"-knoppen. Nu hoeft u alleen maar op het menu Bestand te klikken en Cd-rom uitvoeren te selecteren.

Aanbevolen: