Sony Playstation-games Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Sony Playstation-games Uitvoeren
Sony Playstation-games Uitvoeren

Video: Sony Playstation-games Uitvoeren

Video: Sony Playstation-games Uitvoeren
Video: ХАЛЯВА НА PS4. SONY РАЗДАЮТ ИГРЫ. ХАЛЯВА НА ПС4 2024, Mei
Anonim

Sony PlayStation-games worden uitgebracht op speciale UMD optische schijven die alleen door PSP's worden ondersteund. Om consolegames op uw computer uit te voeren, moet u emulatorprogramma's gebruiken.

Sony Playstation-games uitvoeren
Sony Playstation-games uitvoeren

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download de gratis ePSXe-software. U kunt bijvoorbeeld de officiële website https://www.epsxe.com/ of een willekeurige torrent gebruiken. Zoek de Russische versie om het gemakkelijker te maken om de applicatie aan te passen. Voer de ePSXe-installatiewizard uit. Klik op de knop Aan de slag.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Instellingen" en selecteer "BIOS". Hier kunt u het programma configureren om het ROM van de computer te beschermen en de hardware van de settopbox te bedienen. Klik in het geopende venster op de knop "Selecteren" en selecteer een van de BIOS'en in de map / ePSXe / bios. Bevestig uw keuze en sluit het venster.

Stap 3

Open de video-instellingen. Geef het type video-plug-in op en klik op de knop "Configureren". Er verschijnt een venster met veel opties. Als uw computer krachtig genoeg is, kunt u direct naar het blok Standaardinstellingen gaan en Nice selecteren, en voor zwakke pc's - Snel. Als gevolg hiervan worden de instellingen automatisch geïnstalleerd, maar het is beter om ze handmatig in te stellen. Nadat u alle parameters hebt opgegeven, klikt u op de knop "OK" en sluit u de video-instellingen.

Stap 4

Pas het geluid aan. Om dit te doen, selecteert u er eerst een plug-in voor. Hieronder in het venster dat wordt geopend, worden de soorten audiotracks weergegeven. Zorg ervoor dat u het derde item "HA-geluid inschakelen" aanvinkt. De rest wordt naar eigen inzicht geactiveerd. Klik vervolgens op de knop "Configureren" en voer uw voorkeursopties in.

Stap 5

Selecteer het item "CD-ROM" in het instellingenmenu. Selecteer de plug-in opnieuw en geef de vereiste instellingen ervoor op. Zorg ervoor dat u in het gedeelte Drive specificeert welk station u gaat gebruiken om schijven te lezen met Sony PlayStation-games. Selecteer in het onderdeel Interface de interface voor het werken met het station, dat is ontworpen voor verschillende besturingssystemen.

Stap 6

Geef joystickinstellingen op. Geef hier gewoon de toetsen op die overeenkomen met bepaalde opdrachten. Sla de instellingen op, plaats de Sony PlayStation-gameschijf in het station en kies Cd-rom uitvoeren in het menu Bestand.

Aanbevolen: