Een Game Dumpen Op PSP

Inhoudsopgave:

Een Game Dumpen Op PSP
Een Game Dumpen Op PSP

Video: Een Game Dumpen Op PSP

Video: Een Game Dumpen Op PSP
Video: How To Convert PS1 ISOs To Play On PSP 2024, April
Anonim

PSP is de populairste draagbare settopbox ter wereld van het Japanse bedrijf Sony. Het is gemakkelijk te gebruiken, handig, mooi en stelt je in staat om te genieten van games van hoge kwaliteit zonder vastlopen en fouten. Hoe krijg ik mijn PSP-game uit?

Een game dumpen op PSP
Een game dumpen op PSP

instructies:

Stap 1

Een van de meest gebruikelijke manieren om een nieuw spel toe te voegen, is door gedownloade bestanden van uw computer over te zetten. Als je een pc gebruikt, kun je gratis games op internet vinden en deze toevoegen aan je PSP-console. Voor fans van gelicentieerde software is er de mogelijkheid om zich rechtstreeks vanaf de console te registreren bij de Sony-service.

Stap 2

Download het spel in iso- of cso-formaat. Er zijn gespecialiseerde bronnen waar je de game voor de PSP kunt downloaden (Pspstrana.ru, Pspinfo.ru). Je kunt ook een torrent gebruiken. Met torrent-weggeefacties kun je duizenden games gratis downloaden. Op Rutracker.org vind je bekende games, nieuwe producten en applicaties voor je console. Een game downloaden met een torrent-tracker is een van de gemakkelijkste manieren om te downloaden.

Stap 3

Verbind je console via USB met je computer. Selecteer onder PSP-instellingen USB-verbinding. Wacht op de groene knipperende indicator op het hulpstuk.

Stap 4

Kopieer de game-afbeelding in iso (cso)-indeling naar een map op je PSP-opslagmedium, bijvoorbeeld Alias.iso in de PSP / Games-map.

Stap 5

Druk op de O-knop op je PSP, koppel de console los van je computer. Nu kun je het geïnstalleerde spel op de flashgeheugenkaart selecteren. Ga naar het menu Geheugenkaart, klik op het item Nieuw spel starten.

Stap 6

Als je gelicentieerde games naar je console wilt downloaden zonder een computer te gebruiken, registreer je dan in de officiële PSP App Store (websiteadres - Store.sonyentertainmentnetwork.com). Registreer u op de portal met behulp van de PlayStation Portable-browser. Selecteer de applicatie, betaal met een plastic kaart (betaalinstructies zijn beschikbaar op de website), vanaf een mobiele telefoon of met promotiecodes.

Stap 7

Download een betaalde app of game naar je PSP. In de winkel zijn er, naast de programma's zelf, tientallen add-ons voor hen, waardoor de gameplay nog interessanter en spannender wordt.

Aanbevolen: