Internet Instellen In PDA

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In PDA
Internet Instellen In PDA

Video: Internet Instellen In PDA

Video: Internet Instellen In PDA
Video: Как обойти ограничение на раздачу интернета через pdanet 2024, Mei
Anonim

Ongeacht welk communicatiemiddel u gebruikt (bijvoorbeeld een pda of een gewone mobiele telefoon), u moet speciale instellingen hebben om toegang te krijgen tot internet. Bestel ze bij uw provider en sla ze dan op. Daarna kunt u vrijelijk internetten.

Internet instellen in PDA
Internet instellen in PDA

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van de Megafon-operator, kiest u voor automatische instellingen een van de servicenummers van de abonnee: 502-5500 als u wilt bellen vanaf een vaste telefoon en 0500 als u gaat bellen vanaf een mobiele telefoon. Bovendien kunnen de klanten van dit bedrijf op elk moment contact opnemen met een communicatiesalon-consulent of een medewerker van het technische ondersteuningsbureau van de abonnee. Ze helpen u bij het activeren en configureren van de vereiste services (of deactiveren).

Stap 2

Internetinstellingen in Megafon kunt u op een andere manier bestellen: stuur een sms naar het verkorte nummer 5049. Vermeld bij het insturen van de tekst het nummer 1. Via nummer 5049 kunt u ook andere instellingen (MMS en WAP) ontvangen. Als je een van deze nodig hebt, vervang er dan een door een drie of twee. Er zijn trouwens nog twee nummers die je kunt bellen en automatische instellingen kunt bestellen: 05049 en 05190.

Stap 3

Abonnees van de telecomoperator Beeline moeten het USSD-opdrachtnummer * 110 * 181 # gebruiken om verbinding te maken met internet op hun telefoon. Hiermee kunt u een verbinding activeren via een GPRS-kanaal. Er is een andere manier om de instellingen te krijgen: kies het USSD-verzoek * 110 * 111 # op het toetsenbord. Het zal u voorzien van een niet langer GPRS-gebaseerde internetverbinding. Nadat het verzoek naar de operator is verzonden, schakelt u de telefoon een paar minuten uit en vervolgens weer in. Hierdoor wordt het mobiele apparaat opnieuw geregistreerd in het netwerk en worden de ontvangen automatische instellingen geactiveerd.

Stap 4

Om speciale instellingen te bestellen, moeten gebruikers van het MTS-netwerk het gratis nummer 0876 bellen. Daarnaast is het mogelijk om naar de officiële website van het bedrijf te gaan, daar een aanvraagformulier in te vullen en naar de operator te sturen. Houd er rekening mee dat de internetverbinding zelf volledig gratis is. U hoeft alleen te betalen voor gedownload verkeer.

Aanbevolen: