Een PDA Instellen Om Verbinding Te Maken Met Internet

Inhoudsopgave:

Een PDA Instellen Om Verbinding Te Maken Met Internet
Een PDA Instellen Om Verbinding Te Maken Met Internet

Video: Een PDA Instellen Om Verbinding Te Maken Met Internet

Video: Een PDA Instellen Om Verbinding Te Maken Met Internet
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

U kunt toegang krijgen tot internet met behulp van speciale instellingen die door de telecomoperator zijn verstrekt. Dergelijke instellingen kunnen zowel op een PDA als op elk ander mobiel apparaat worden besteld.

Een PDA instellen om verbinding te maken met internet
Een PDA instellen om verbinding te maken met internet

instructies:

Stap 1

Dergelijke instellingen worden geleverd door de telecomoperator "Megafon". Om automatische internetinstellingen te bestellen, moeten de abonnees van het bedrijf een van de twee nummers gebruiken. Als u met een mobiele telefoon belt, moet u het verkorte nummer 0500 bellen. Als u met een vaste telefoon wilt bellen, gebruikt u het nummer 5025500. Megafon-klanten kunnen ook een klantenondersteuningskantoor of een communicatiesalon bezoeken op elk geschikt moment. De consultant activeert en configureert alle services waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Internetinstellingen bestellen in Megafon kan echter op een andere manier. Hiervoor krijgen alle abonnees het nummer 5049 (enkel voor het versturen van sms-berichten). De tekst van een dergelijke sms moet het nummer 1 bevatten. Trouwens, met het opgegeven nummer kunt u niet alleen internetinstellingen ontvangen, maar ook WAP en MMS. Om ze te bestellen vervang je het cijfer 1 in het bericht door respectievelijk twee of drie. De volgende twee nummers worden ook gebruikt om automatische instellingen te bestellen. Dit zijn 05190 en 05049.

Stap 3

Als u klant bent van MTS, moet u voor internetinstellingen het gratis nummer 0876 bellen. Bovendien kunt u op elk moment de officiële website van de telecomoperator bezoeken. Daarop, in een speciaal gedeelte, vindt u een aanvraagformulier dat u moet invullen en verzenden. Internetverbinding in "MTS" wordt gratis aangeboden, de abonnee betaalt alleen voor het gedownloade verkeer.

Stap 4

Beeline-abonnees moeten het USSD-nummer * 110 * 181 # of * 110 * 111 # gebruiken om verbinding te maken met de internetverbinding op de telefoon. Na het verzenden van een verzoek aan de operator, moet u uw mobiele apparaat twee tot drie minuten uitschakelen. Hierdoor wordt u opnieuw geregistreerd op het netwerk en worden de resulterende automatische instellingen geactiveerd.

Aanbevolen: