Een PDA Instellen Om Internet Te Hebben

Inhoudsopgave:

Een PDA Instellen Om Internet Te Hebben
Een PDA Instellen Om Internet Te Hebben

Video: Een PDA Instellen Om Internet Te Hebben

Video: Een PDA Instellen Om Internet Te Hebben
Video: PDANET+ !! HOW TO GET UNLIMITED HOTSPOT TUTORIAL !! 100% LEGIT 2024, Mei
Anonim

Pocket personal computers (PDA's) worden gebruikt om altijd en overal toegang te krijgen tot documentbewerking en e-mailberichten. Het instellen van internet op dergelijke apparaten verschilt enigszins van vergelijkbare parameters in moderne smartphones, wat te wijten is aan de eigenaardigheden van het geïnstalleerde besturingssysteem.

Een PDA instellen om internet te hebben
Een PDA instellen om internet te hebben

instructies:

Stap 1

Als uw PDA een GSM-module heeft, d.w.z. geïnstalleerde simkaart, wordt de internetinstelling rechtstreeks via het menu van het apparaat uitgevoerd. Als uw PDA op het Windows Mobile-besturingssysteem draait, gaat u naar het menu "Start" - "Instellingen" om de verbinding te configureren. Roep in het item dat verschijnt het gedeelte "Verbinding" op en klik daarna op de snelkoppeling "Verbinding".

Stap 2

U krijgt een keuze uit internetactiveringsopties. Klik op de knop Mijn ISP en selecteer "Inbelverbinding toevoegen". Als er geen ISP-sectie is, klikt u op "Geavanceerd" - "Selecteer een netwerk" - Mijn ISP.

Stap 3

Voer een naam in voor uw internetverbinding in Latijnse letters. Klik daarna op het gedeelte "Modem" en selecteer "GPRS". Klik op de knop Volgende om het APN-ingangspunt te selecteren. Voer het toegangspunt in waarmee de verbinding wordt gemaakt (bijvoorbeeld internet.beeline.ru of internet, afhankelijk van uw mobiele provider). Klik op Volgende en vul indien nodig de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Klik op "Voltooien" en start het apparaat opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Als uw telefoon geen internet heeft, wordt de verbinding gemaakt via uw computer. Activeer hiervoor de Bluetooth-functie van uw apparaat via "Start" - "Bluetooth" - "Instellingen", en schakel vervolgens "Ontdekking", "Beveiliging" en "Netwerktoegang" in. Activeer ook de Bluetooth PAN-modus en stel de internetverbinding in volgens de instructies voor apparaten met SIM-ondersteuning. Start uw apparaat opnieuw op.

Stap 5

Om een verbinding op uw computer tot stand te brengen, zet u Bluetooth aan, klikt u op de knop "Start" - "Apparaten en printers". Klik daarna met de rechtermuisknop op het pictogram van uw apparaat en selecteer "Autoriseren" nadat u een autorisatieverzoek hebt verzonden vanaf de PDA zelf. Het opzetten van een internetverbinding via een pc is nu voltooid.

Aanbevolen: