Hoe De Toonmodus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Toonmodus In Te Schakelen
Hoe De Toonmodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Toonmodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Toonmodus In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Veel helpdesks en telefonische ondersteuningsdiensten gebruiken interactieve menu's in hun werk. Om dit menu te kunnen gebruiken, moet u de toonmodus van uw telefoontoestel aanzetten.

Hoe de toonmodus in te schakelen
Hoe de toonmodus in te schakelen

Noodzakelijk

  • - telefoontoestel met drukknopkiezer;
  • - Pieper.

instructies:

Stap 1

Controleer in welke bedrijfsmodus uw telefoon zich momenteel bevindt. Druk op een paar cijfertoetsen en luister naar de geluiden uit de luidspreker van de telefoon. Als u een "piep" van verschillende tonen hoort, betekent dit dat uw telefoon al in de toonmodus is geschakeld. Als u "klikken" hoort wanneer u een nummer kiest vanaf de handset, staat de telefoon in de pulsmodus.

Stap 2

Onderzoek je telefoonhoesje. Als u een schakelaar met het label Toon / Puls of T / P aan de zijkant of onderkant vindt, verplaatst u het relais naar de toon (T)-positie om de toonmodus in te schakelen.

Stap 3

Als uw telefoon een speciale toontoets heeft, drukt u erop om de telefoon in de toonkiesmodus te zetten.

Stap 4

Als er geen speciale schakelaar of toets op uw telefoon zit, schakelt u uw telefoon tijdelijk met de stertoets naar de toonkiesmodus. Druk op de toets en houd deze een paar seconden ingedrukt. De bedieningsmodus van de telefoon wordt tijdelijk gewijzigd en u kunt het nummer bellen in de toonmodus. Nadat het gesprek is afgelopen en de verbinding is verbroken, keert het telefoontoestel automatisch terug naar de vorige, pulsmodus.

Stap 5

Als u de toonkiesmodus moet gebruiken en u heeft een ouderwetse telefoon met een wijzerplaat in de vorm van een schijf, gebruik dan een speciaal apparaat - een pieper. Kies met de draaiknop het nummer van de gewenste dienst. Wanneer u de telefoon naar de toonmodus moet schakelen, plaatst u de pieper op de microfoon van de telefoon. Volg de aanwijzingen van het antwoordapparaat en voer de gewenste nummers in op het piepertoetsenbord.

Aanbevolen: