Hoe Zet Je Een Siemens-telefoon In De Toonmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Siemens-telefoon In De Toonmodus
Hoe Zet Je Een Siemens-telefoon In De Toonmodus

Video: Hoe Zet Je Een Siemens-telefoon In De Toonmodus

Video: Hoe Zet Je Een Siemens-telefoon In De Toonmodus
Video: Telefon Siemens Euroset 2020 analoges,Landline phone 2024, April
Anonim

Je hebt een Siemens-telefoon voor thuis gekocht, maar hier heb je pech: je hebt een op toon gebaseerde kiesmodus nodig (bijvoorbeeld om de aanwijzingen van een auto-informer over services te volgen), maar de instructies zijn in zo'n stoffen taal geschreven dat je alleen moet je schouders ophalen. Wat moeten we doen?

Hoe zet je een Siemens-telefoon in de toonmodus
Hoe zet je een Siemens-telefoon in de toonmodus

instructies:

Stap 1

Let op: pulskiezen wordt gebruikt in de standaardinstellingen van elke telefoon. Je kunt het onderscheiden van de toon door de karakteristieke klikken in de ontvanger bij het kiezen van een nummer. Er is een universele manier om over te schakelen naar de toonmodus, maar deze werkt niet in alle modellen en merken telefoons. Probeer het te gebruiken - klik op de "ster".

Stap 2

Siemens Gigaset-telefoons reageren meestal op de volgende acties: - druk op de beltoets van de abonnee;

- roep de functie van overschakelen naar de toonmodus op door "10" te kiezen;

- in het menu dat verschijnt, druk op "1".

Stap 3

Er zijn echter veel nuances bij het overschakelen naar de toonmodus op verschillende modellen. De Siemens Gigaset A100-radiotelefoon is dus trouw aan de klassiekers van het genre en schakelt automatisch over naar een nieuwe kiesmodus wanneer u op het "sterretje" drukt (op voorwaarde dat u het 1-2 seconden ingedrukt houdt).

Stap 4

Als u de eigenaar bent van een Siemens Gigaset 900-3000-telefoon, moet u de volgende toetsen na elkaar indrukken (meerdere opties om over te schakelen naar de toonmodus): - "bellen" en "sterretje";

- "uitdaging", "sterretje", "uitdaging".

Stap 5

Als u een gelukkige eigenaar bent van Siemens Gigaset 4000, moet u als volgt overschakelen naar de modus voor toonkiezen: - kies "10-30-60" en wacht tot het systeem antwoordt;

- nadat het systeem heeft geantwoord, gaat u naar het menu van de radiotelefoon;

- scrol omlaag naar de optie TEMP / TONE (of gewoon TONE);

- bevestig uw keuze door op de knop "OK" te drukken.

Stap 6

Vrijwel alle modellen radiotelefoons zijn beveiligd tegen toegang door onbevoegden door middel van een pincode, die het systeem zal vragen bij het overschakelen van pulskiezen naar toonkiezen. De standaardpincode is 0000, maar het is beter om deze te vervangen door een complexere combinatie van cijfers.

Aanbevolen: