Hoe Zet Je Een Mobiele Telefoon In De Toonmodus?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Mobiele Telefoon In De Toonmodus?
Hoe Zet Je Een Mobiele Telefoon In De Toonmodus?

Video: Hoe Zet Je Een Mobiele Telefoon In De Toonmodus?

Video: Hoe Zet Je Een Mobiele Telefoon In De Toonmodus?
Video: HeelHandig Telefoon sneller laden 2024, April
Anonim

Het overzetten van telefoons naar toonkiezen kan behoorlijk problematisch zijn. Dit geldt met name voor modellen met aanraakbediening, maar er zijn problemen bij telefoons met mechanische knoppen.

Hoe zet je een mobiele telefoon in de toonmodus?
Hoe zet je een mobiele telefoon in de toonmodus?

instructies:

Stap 1

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, gebruikt u de speciale softkey om toegang te krijgen tot het toetsenbord, dat na het indrukken op het scherm verschijnt. Dit geldt voor de meeste modellen mobiele telefoons met aanraakbediening. Voer een asterisk of "+" of een van de combinaties van deze knoppen in vanaf het toetsenbord en vervolgens wordt de tooninvoermodus op uw telefoon geactiveerd. Let ook op het menu in de belmodus, misschien ondersteunt uw model het op deze manier wijzigen van toonkiezen.

Stap 2

Klik tijdens een gesprek op het item "nummer invoeren" in het contextmenu, waarna u een belmenu op het scherm ziet, voer een combinatie in om toonkiezen te activeren die typisch zijn voor uw model mobiele apparaat. Deze informatie kun je bekijken in het overzicht van je telefoon, of door de instructies daarvoor te lezen, die bij het standaardpakket van mobiele apparaten zitten.

Stap 3

Als je een gewone telefoon met mechanische knoppen hebt, houd je in de belmodus de sterknop of het "+"-teken een tijdje ingedrukt. Houd er rekening mee dat elke telefoon in eerste instantie in de modus voor toonkiezen staat, dus in de meeste gevallen, wanneer u wordt gevraagd om de telefoon naar deze modus te schakelen, betekent dit dat deze parameter eerder door u is gewijzigd. Hetzelfde geldt voor vaste telefoons.

Stap 4

Als uw touchscreen-telefoon om de een of andere reden geen toetsenbordinvoer ondersteunt tijdens een actief gesprek, neem dan contact op met een speciaal servicecentrum, omdat dit op een storing kan duiden: de knoppen, wat ze ook mogen zijn, moeten worden ingedrukt. Het probleem kan ook in virussen of firmware zitten als de telefoon oud genoeg is of als u een niet-origineel programma hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: