Hoe U Uw Tariefoptie In Het Megafon-netwerk Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tariefoptie In Het Megafon-netwerk Kunt Vinden
Hoe U Uw Tariefoptie In Het Megafon-netwerk Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Tariefoptie In Het Megafon-netwerk Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Tariefoptie In Het Megafon-netwerk Kunt Vinden
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Alle mobiele operators gebruiken een tariefsysteem waarbij abonnees betalen voor diensten. U kunt op verschillende manieren informatie krijgen over uw tariefplan, afhankelijk van de regio.

Hoe u uw tariefoptie in het Megafon-netwerk kunt vinden
Hoe u uw tariefoptie in het Megafon-netwerk kunt vinden

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van de Megafon Central Branch, moet u om uw tariefoptie te weten te komen * 105 * 2 * 0 # op uw mobiele telefoon en de belknop kiezen.

Stap 2

Als u de diensten van de Ural-vestiging "Megafon" gebruikt, moet u de combinatie * 225 # en de belknop op uw mobiele telefoon kiezen om uw tariefoptie te kennen.

Stap 3

Als u abonnee bent van de Privolzhsky-vestiging van Megafon, kunt u informatie over uw tariefplan vinden door * 160 # te kiezen op uw mobiele telefoon en de belknop.

Stap 4

Als abonnee van de Siberische vestiging van Megafon kunt u uw tariefoptie achterhalen door * 105 * 1 * 3 # en de belknop op te vragen.

Stap 5

Als u de diensten van de Kaukasische vestiging van Megafon gebruikt, kiest u voor uw tariefoptie de combinatie * 105 * 1 * 1 # op uw mobiele telefoon en de belknop.

Stap 6

In sommige gevallen kunt u informatie over het tariefplan krijgen door * 105 * 1 * 1 * 2 # te bellen; * 105 #; *100#. In dit geval moet de telefoon zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevinden.

Stap 7

Bovendien kunt u via de dienst "Internet Assistant" informatie krijgen over uw tariefoptie. Om dit te doen, registreert u zich en voert u uw telefoonnummer in zonder de acht als gebruikersnaam en wachtwoord die u bij activering ontvangt. Log in op de servicebeheerpagina. Voor informatie over het tariefplan, kijk ofwel bovenaan of in het midden van de pagina.

Stap 8

U kunt ook informatie krijgen over uw tariefplan door gebruik te maken van de ondersteuningsdienst van de mobiele operator "Megafon". Bel hiervoor het gratis nummer 0500, wacht op het antwoord van de operator en vraag hem uw tariefoptie te noemen. De consulent kan u om paspoortgegevens of andere noodzakelijke informatie vragen.

Aanbevolen: