Een MTS-abonnee Bellen Ten Koste Van Een Vriend?

Een MTS-abonnee Bellen Ten Koste Van Een Vriend?
Een MTS-abonnee Bellen Ten Koste Van Een Vriend?

Video: Een MTS-abonnee Bellen Ten Koste Van Een Vriend?

Video: Een MTS-abonnee Bellen Ten Koste Van Een Vriend?
Video: YOUSTOUB BELT VOOR TUIN ''SLANG'' #2PRANKCALLS - NOTTE TUBBIES - #5 2024, Mei
Anonim

In het leven van elke persoon zijn er situaties waarin het nodig is om een dringend telefoontje te plegen. Soms hoor je echter een herinnering van de operator dat het geld op de rekening op is. Wanhoop in deze situatie niet. MTS-abonnees kunnen bellen op kosten van een vriend.

Een MTS-abonnee bellen ten koste van een vriend?
Een MTS-abonnee bellen ten koste van een vriend?

Bellen ten koste van een tweede gesprekspartner is een van de meest gevraagde diensten van MTS. Zo'n telefoontje plegen is vrij eenvoudig. Het is noodzakelijk om de basisinstructies van de telecomoperator te volgen.

Na het bellen van het nummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, informeert de MTS-operator de gebruiker bij gebrek aan geld op de rekening van het mobiele apparaat over de mogelijkheid om enkele gratis campagnediensten te gebruiken. Een daarvan is de mogelijkheid om te bellen op kosten van de gesprekspartner. Om dit te doen, moet de abonnee, na de aankondiging van de mogelijkheid om communicatiediensten te gebruiken, op de knop met het nummer 3 drukken. Daarna ontvangt de gewenste gesprekspartner een melding op zijn telefoon, waarin staat dat hij op zijn kosten wil bellen.

De gesprekspartner heeft het recht de oproep te weigeren of te aanvaarden. Soms weigert de "vriend" de oproep en belt hij zelf terug. Dit is echter niet nodig, aangezien de afgeschreven bedragen vanwege de belservice op kosten van de "vriend" worden berekend tegen het gebruikelijke tarief.

Zo biedt het MTS-bedrijf zijn abonnees een eenvoudig aan te sluiten telefoongesprekservice op kosten van de gesprekspartner, wat erg handig kan zijn als er geen geld op de rekening staat.

Aanbevolen: