Hoe Het Account Van Een Vriend Op Beeline Op Te Waarderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Van Een Vriend Op Beeline Op Te Waarderen
Hoe Het Account Van Een Vriend Op Beeline Op Te Waarderen

Video: Hoe Het Account Van Een Vriend Op Beeline Op Te Waarderen

Video: Hoe Het Account Van Een Vriend Op Beeline Op Te Waarderen
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, Maart
Anonim

De zeer handige Mobile Transfer-service van Beeline is wijdverbreid in Rusland. Hiermee kunt u geld overboeken van de ene rekening van een Beeline-abonnee naar een andere rekening. Alles gebeurt met een mobiele telefoon. Dankzij deze service kunt u de telefoonrekeningen van vrienden en familieleden aanvullen zonder gebruik te maken van betaalkaarten of contant geld. De dienst wordt zelfs geleverd wanneer de abonnee op een andere plaats woont of aan het roamen is.

Hoe het account van een vriend op Beeline op te waarderen
Hoe het account van een vriend op Beeline op te waarderen

Het is nodig

Mobiele telefoon, geld op de rekening

instructies:

Stap 1

Om over te dragen, kiest u gewoon het commando * 145 * [hierna het nummer van de ontvangende abonnee in tiencijferige notatie] * [overboekingsbedrag] #, het bedrag wordt aangegeven in de valuta van het tariefplan van de afzender als een geheel getal - het kan zijn roebels of dollars, maar zonder centen en kopeken. Zorg ervoor dat het telefoonnummer waarnaar u geld wilt overmaken geen fouten bevat. De mobiele operator is niet verantwoordelijk voor het foutief aangegeven nummer.

Stap 2

Het maximaal toegestane aantal overschrijvingen per dag is 1500 roebel of 50 dollar. In dit geval kan het overboekingsbedrag verschillen - van 1 tot 10 dollar of van 30 tot 300 roebel.

Stap 3

Na het uitvoeren van deze handeling zou er een bericht met een driecijferige code (uniek nummer) op uw telefoon moeten komen over de noodzaak om de overboeking te bevestigen. Om de overdracht te bevestigen, moet u het commando: * 145 * en de ontvangen bevestigingscode kiezen door aan het einde op # te drukken. We willen u eraan herinneren dat de diensten van vertaling en aanvulling van telefoonrekeningen gratis zijn.

Stap 4

Binnenkort verschijnt er een bericht op het display van de telefoon dat uw aanvraag is geaccepteerd. Daarna hoef je alleen maar te wachten op een sms-bericht over een succesvolle overboeking. Het bevat het telefoonnummer van de ontvanger van het geld en het overboekingsbedrag.

Stap 5

Een soortgelijk bericht wordt verzonden naar het nummer van de abonnee aan wie het account is aangevuld. Het bericht bevat het nummer van de abonnee die de rekening heeft gestort en het bedrag van de overschrijving. Als de valuta's van uw tariefplan en de ontvangende abonnee niet overeenkomen, worden de fondsen tijdens de overschrijving omgerekend tegen de vaste interne koers van het bedrijf. Voor meer gemak kunt u de opdracht om geld over te maken opslaan in het adresboek van de mobiele telefoon en deze daarna opnieuw gebruiken.

Stap 6

Daarnaast kan een Beeline-abonnee het overboeken van geld van de rekening verbieden. Om dit te doen, belt u * 110 * 171 #. Maar als u in de toekomst geld wilt overboeken, moet u contact opnemen met een specialist in het Customer Support Center door 0611 te bellen en de operator uw paspoortgegevens door te geven.

Aanbevolen: