Hoe Te Bellen Ten Koste Van Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Ten Koste Van Een Vriend
Hoe Te Bellen Ten Koste Van Een Vriend

Video: Hoe Te Bellen Ten Koste Van Een Vriend

Video: Hoe Te Bellen Ten Koste Van Een Vriend
Video: Wie is de Mol (The Mole) S18E01 with English subtitles 2024, Mei
Anonim

Als u geen geld op uw mobiele account heeft, kunt u op kosten van een vriend bellen met een van de speciale diensten van mobiele operators. In dit geval wordt, als de persoon ermee instemt, een klein bedrag van zijn rekening afgeschreven, waarmee je gesprekskosten worden gedekt.

Als de telefoon geen geld meer heeft, kun je bellen op kosten van een vriend
Als de telefoon geen geld meer heeft, kun je bellen op kosten van een vriend

instructies:

Stap 1

De mobiele operator Megafon biedt een eenvoudige en populaire service genaamd "Bellen ten koste van een vriend", waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken als uw account geen geld meer heeft. Om te bellen op kosten van een vriend, terwijl u zich in het dekkingsgebied van het Megafon-netwerk bevindt, belt u 000, evenals het tiencijferige nummer van een willekeurige abonnee. Als hij ermee instemt om de dienst te verlenen, kunt u zelfs met een negatief saldo bellen. De kosten per minuut van een gesprek bedragen 3 roebel, ongeacht het tariefplan.

Stap 2

MTS-abonnees hebben de mogelijkheid om op kosten van een vriend te bellen binnen de "Help out"-service. Ontvang een gratis oproep door 0880 en het 10-cijferige nummer van uw vriend te bellen. De abonnee ontvangt een overeenkomstig verzoek, dat hij kan accepteren of weigeren. Geld van zijn rekening wordt afgeschreven volgens het geldende tarief.

Stap 3

Beeline-abonnees kunnen ook bellen op kosten van andere gebruikers van de diensten van deze operator. Tegelijkertijd biedt dit bedrijf meerdere van dit soort diensten tegelijk aan. De optie "Bellen ten koste van de gesprekspartner" vereist bijvoorbeeld geen verbinding en is gratis. De betaling van de oproep gebeurt volgens de kosten van een on-net-oproep volgens het huidige tariefplan. Kies 05050 en het nummer van de gewenste abonnee. Nadat hij het verzoek heeft goedgekeurd, ontvang je een melding dat je op kosten van de vriend kunt bellen.

Stap 4

Probeer de services "Live Zero", "Bel mij" of "Herlaad mijn account" te gebruiken, wat het proces van het ontvangen van hulp van andere abonnees verder zal vereenvoudigen. In het bijzonder kunt u zelfs met een "nul"-saldo bellen en sms'en, terwijl het overeenkomstige bedrag van de rekening van een bepaalde abonnee wordt afgeschreven (met zijn toestemming). U kunt ook een snel verzoek sturen met het verzoek om u terug te bellen of uw mobiele account op te waarderen. De aansluiting van de opties gebeurt volgens de tarieven van de operator, check dus eerst de informatie op de Beeline website in jouw regio.

Aanbevolen: