Hoe Het Account Van Een Vriend Op Te Waarderen In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Van Een Vriend Op Te Waarderen In MTS
Hoe Het Account Van Een Vriend Op Te Waarderen In MTS

Video: Hoe Het Account Van Een Vriend Op Te Waarderen In MTS

Video: Hoe Het Account Van Een Vriend Op Te Waarderen In MTS
Video: Nastya finds out how smart and creative she is 2024, April
Anonim

Soms heeft een persoon een dringende behoefte om het saldo van een mobiel account aan te vullen, maar tegelijkertijd zal zijn geld niet genoeg voor hem zijn. MTS-abonnees hebben de mogelijkheid om hun account over te dragen en aan te vullen door contact op te nemen met een vriend voor hulp. Deze handige methode kan ook worden gebruikt als betaling voor diensten die door een van de MTS-abonnees aan een andere worden geleverd.

Hoe het account van een vriend opwaarderen in MTS
Hoe het account van een vriend opwaarderen in MTS

instructies:

Stap 1

Om uw vriend financiële hulp te kunnen bieden en zijn saldo aan te vullen, moet u natuurlijk het bedrag op uw rekening hebben staan dat nodig is voor de overboeking. Om de beschikbaarheid te controleren, voert u de combinatie in op het toetsenbord: * 100 # en drukt u op de belknop. Binnen een fractie van een seconde geeft het telefoonscherm het bedrag weer dat momenteel deel uitmaakt van uw mobiele account.

Stap 2

Gebruik verschillende diensten, afhankelijk van hoeveel nodig is. Als een kleine hoeveelheid van maximaal 300 roebel voldoende is, gebruik dan de service "Directe overdracht". Kies het commando op het toetsenbord: * 112 # (het nummer van je vriend wiens account je wilt opwaarderen, bestaande uit 10 cijfers) * (bedrag van 1 roebel tot 300) #. Het opgegeven bedrag wordt van uw rekening afgeschreven en overgemaakt naar het nummer dat u in de opdrachtregel hebt opgegeven. Je vriend zal weer contact opnemen.

Stap 3

Om een groot bedrag over te maken, moet u de Share Balance-service gebruiken, die automatisch beschikbaar is voor alle MTS-abonnees die individuen zijn. Deze service is zelfs geldig als de telefoon van uw vriend is geblokkeerd, bijvoorbeeld wegens wanbetaling. Overweeg deze nuance: nadat u geld hebt overgemaakt naar een vriend die niet de mogelijkheid heeft om het alleen te doen, moet er ten minste 1000 roebel op uw persoonlijke account blijven staan.

Stap 4

Als uw rekeningsaldo minder is dan vereist, stort u geld op uw rekening. Om dit te doen, kunt u internet gebruiken en geld overboeken van uw bankrekening via internetbankieren of rechtstreeks op de mts.ru-website door uw rekening aan te vullen met een bankkaart. Het maximale overdrachtsbedrag voor directe nummers van MTS-abonnees is 6.000 duizend roebel, voor federale nummers - 3.000 duizend roebel. U kunt uw saldo ook aanvullen in mobiele winkels of via betaalterminals.

Stap 5

Kies het commando * 363 * 375 (het nummer van uw vriend, wiens account u wilt aanvullen, bestaande uit 10 cijfers) * (overboekingsbedrag van 500 tot 10.000 roebel) #. U hoeft geen haakjes te gebruiken bij het typen van een echte opdracht. Als u de opdracht correct hebt geschreven, ontvangt u een bevestigingscode voor de bewerking op uw telefoon. Stuur het commando * 363 * (bevestigingscode) # en het bedrag wordt van uw rekening afgeschreven op het opgegeven nummer.

Stap 6

Er is een limiet aan het bedrag dat u in één keer kunt verzenden - 10000. Als u meer wilt verzenden, moet u meerdere keren een overeenkomstig verzoek voor de dienst indienen. Overdag kunt u niet meer dan 25.000 roebel overmaken. Voor de ontvanger mag het maximaal mogelijke ontvangen bedrag niet hoger zijn dan 50.000 roebel.

Stap 7

Het feit van het leveren van de dienst zal worden bevestigd door het ontvangen van een inkomend sms-bericht naar uw nummer, verzonden vanaf het korte nummer 343. De kosten bedragen 105 roebel exclusief btw.

Aanbevolen: