Games Downloaden Naar Een PDA

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Een PDA
Games Downloaden Naar Een PDA

Video: Games Downloaden Naar Een PDA

Video: Games Downloaden Naar Een PDA
Video: Крутая ПРОГРАММА для Android│ ТАКОЕ НЕ НАЙДЕШЬ В PLAY MARKET 2024, Mei
Anonim

Bezitters van zakcomputers gebruiken soms niet al hun functies omdat ze niet weten hoe ze een spel of programma moeten installeren. Werken met een PDA is namelijk anders dan werken met een stationaire machine. Maar dit betekent helemaal niet dat u zich tot professionals moet wenden. Je kunt je favoriete spel zelf installeren.

Games downloaden naar een PDA
Games downloaden naar een PDA

Noodzakelijk

  • - stationaire computer;
  • - kabel voor het aansluiten van PDA en PC of bluetooth.

instructies:

Stap 1

Zet uw desktop-pc aan. Download en installeer Active Sync. Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt er een groen pictogram met twee pijlen in de lade. Voor sommige opties in zakformaat is Mobile Device Center meer geschikt. Het wordt ook aanbevolen voor installatie op het Vista-besturingssysteem. Gebruik vervolgens een kabel om de PDA op de computer aan te sluiten. Voer op een stationaire computer het exe-bestand van het spel van uw keuze uit. Als het gezipt is, moet u het eerst uitpakken.

Stap 2

Het programma zal u vragen om een pad voor installatie te selecteren. Als je de standaardversie gebruikt, wordt het spel op een stationaire machine geïnstalleerd. Daarom moet u een PDA selecteren en vervolgens de gewenste map erop. De installatie kan gebeuren op een geheugenkaart of rechtstreeks op het RAM-geheugen van een zakcomputer. Kies ervoor om op een verwisselbare schijf te installeren. Dit zal u helpen hulpbronnen te sparen. Onthoud dat als u de geheugenkaart verwijdert, het spel niet beschikbaar zal zijn.

Stap 3

Ga verder met de installatie van het spel. Om dit te doen, moet u uw keuze van installatielocatie bevestigen en eventueel de licentieovereenkomst accepteren. Volg de instructies van het programma. Wellicht wordt een deel van de installatie op een PDA gedaan. Kies de gewenste actie, het programma blijft vanzelf werken.

Stap 4

Er zijn exe-bestanden die rechtstreeks op de PDA kunnen worden geïnstalleerd. Verbind hem via kabel of bluetooth met je desktopcomputer. Kopieer de gamebestanden die je nodig hebt en plak ze in de geselecteerde map op de PDA. Koppel het vervolgens los van uw computer. Voer het bestand uit volgens de instructies in het installatieprogramma. Als je een game hebt met een.cab-extensie, dan hoeft deze niet op een PDA te worden uitgepakt. Voer het gewoon uit en de installatie start automatisch.

Stap 5

Ga naar start, selecteer het geïnstalleerde spel en start het. Als het spel niet start, werkt u de stuurprogramma's en Microsoft. NET Compact Framework-software bij. Dit lost de problemen op en je kunt je favoriete games spelen.

Aanbevolen: