Hoe De Firmwareversie Van De IPhone 2G Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmwareversie Van De IPhone 2G Te Achterhalen
Hoe De Firmwareversie Van De IPhone 2G Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmwareversie Van De IPhone 2G Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmwareversie Van De IPhone 2G Te Achterhalen
Video: iPhone 2G On iOS 11 look Alike firmware 2024, Mei
Anonim

Afhankelijk van de releasedatum kan de firmwareversie op telefoons van hetzelfde model verschillen. Apple staat niet stil, waardoor niet alleen zijn elektronische producten worden verbeterd, maar ook zijn software.

Hoe de firmwareversie van de IPhone 2G te achterhalen
Hoe de firmwareversie van de IPhone 2G te achterhalen

instructies:

Stap 1

Kijk naar de sticker op de telefooncel. Voorheen was de firmwareversie van de IPhone2G te vinden door alle benodigde informatie op deze sticker te lezen. Als gevolg hiervan, zodat hackers de firmwareversie niet konden achterhalen om deze later te downgraden, werden de stickers gecodeerd. Om de firmwareversie nu te achterhalen, moet u de telefoon daarom activeren via het iTunes-programma. Voorheen was het mogelijk om een USSD-verzoek te gebruiken, maar Apple heeft deze maas in de wet met succes gedicht.

Stap 2

Zoek het pictogram "Instellingen" op het iPhone 2G-bureaublad. Raak dit pictogram eenmaal aan om de versie van het besturingssysteem (ook bekend als firmware) te bekijken. Selecteer vervolgens onder de items die verschijnen het item "Algemeen" en selecteer vervolgens in het nieuwe menu het item "Over apparaat". Het scherm toont alle informatie over de huidige versie van het besturingssysteem van de communicator. Zoals je je kunt voorstellen, hoe hoger het firmwareniveau van je telefoon, hoe meer mogelijkheden deze heeft. Op dit moment zijn de meest relevante de firmware van de vierde en vijfde generatie.

Stap 3

Bepaal de firmwareversie voor ontgrendelen. Dit gebeurt op de volgende manier. Plaats een simkaart van een Russische mobiele provider in uw communicator. Zet je telefoon aan. Als op het telefoonscherm een bericht verschijnt dat deze operator niet wordt ondersteund, en voor een correcte werking moet je een simkaart van een andere operator (bijvoorbeeld AT&T) plaatsen, dan is de telefoon vergrendeld. Het heeft een firmwareversie voor de Amerikaanse consument. In andere gevallen is de iPhone niet vergrendeld, gewoon niet gebonden aan een specifieke operator, maar toch klaar om te werken. Bij het kopen van een IPhone uit handen willen veel gebruikers meteen controleren of de jailbreak op zijn plaats is. De meest voorkomende verificatiefout is het proberen gekraakte applicaties te installeren. Het is niet goed. Het volstaat om het Cydia-toepassingspictogram op het communicatorscherm te vinden. Klik erop. Als de applicatie is geladen, is de jailbreak al ingebouwd in de iPhone-software.

Aanbevolen: