Hoe De Psp-firmwareversie Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Psp-firmwareversie Te Bekijken
Hoe De Psp-firmwareversie Te Bekijken

Video: Hoe De Psp-firmwareversie Te Bekijken

Video: Hoe De Psp-firmwareversie Te Bekijken
Video: How to install custom firmware on PSP - Easy 2021 (version 6.60) 2024, Mei
Anonim

De firmwareversie van elke draagbare gameconsole kan worden gevonden zonder extra programma's te installeren. Communicatie van het apparaat met een personal computer is ook niet vereist. U hoeft het niet te demonteren of andere methoden te gebruiken.

Hoe de psp-firmwareversie te bekijken
Hoe de psp-firmwareversie te bekijken

Noodzakelijk

Sony PlayStation Portable

instructies:

Stap 1

Open het menu Systeeminformatie op uw Sony PlayStation Portable, te vinden onder Systeeminstellingen. Voer het menu-item "Systeeminformatie" uit en bekijk de versie van de firmware die u hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Als uw apparaat de Russische interfacetaal niet ondersteunt, opent u het item Systeeminstellingen in het consolemenu. Navigeer naar Systeeminformatie, die informatie bevat over de geïnstalleerde softwareconfiguratie. Lees de informatie in Systeemsoftware zorgvuldig, aangezien deze ook informatie zal bevatten over de versie van de firmware die op uw apparaat is geïnstalleerd.

Stap 3

Als je een Sony PlayStation Portable-apparaat hebt geflitst, bekijk dan eerst de systeemgegevens in hetzelfde menu, waar vergelijkbare informatie meestal wordt bekeken in de gebruikelijke versies van consolefirmware. Als het gedeelte "Systeemsoftware" niet de informatie bevat die u nodig hebt, of als het onjuist is, kunt u het beste de firmware in uw console opnieuw installeren met behulp van de officiële versies, die kunnen worden verkregen van de volgende sites: https:// psplite. ru / firmware, https://darth-vader.clan.su/load/1-1-0-8, https://pspfaqs.ru/firmwares/1012-oficialnaya-proshivka-639.html enzovoort. Controleer na het opnieuw installeren of de versie in het menu verschijnt.

Stap 4

Als je de versie van de firmware wilt weten die je hebt geïnstalleerd wanneer deze niet wordt weergegeven in de systeemgegevens van de Sony PlayStation Portable-consolesoftware, kijk dan naar de bestanden op je computer die je hebt gebruikt tijdens het flashen. Traceer ook door de downloadgeschiedenis van welke site de firmware is gedownload en bekijk de gegevens erover door deze opnieuw te openen in uw browser.

Aanbevolen: