Iphone Firmwareversie: Hoe Bepaal Je Het Zelf

Inhoudsopgave:

Iphone Firmwareversie: Hoe Bepaal Je Het Zelf
Iphone Firmwareversie: Hoe Bepaal Je Het Zelf

Video: Iphone Firmwareversie: Hoe Bepaal Je Het Zelf

Video: Iphone Firmwareversie: Hoe Bepaal Je Het Zelf
Video: НЕ ВКЛЮЧАЙ ЭТИ НАСТРОЙКИ В iPHONE ! Правильная настройка Apple iOS 15 2024, Mei
Anonim

Het is onwaarschijnlijk dat een gezagsgetrouwe Amerikaanse burger geïnteresseerd is in de versie van de firmware en het modem van de iPhone. Wat betreft degenen die dit apparaat graag hacken of ontgrendelen, zowel Amerikanen als Russen zullen zeker profiteren van de geneugten van jailbreak en ontgrendelen. Hiervoor is het in principe noodzakelijk om de versie van de firmware en het modem van de iPhone te bepalen.

iphone firmwareversie: hoe bepaal je het zelf
iphone firmwareversie: hoe bepaal je het zelf

instructies:

Stap 1

Jailbreak (uit het Engels. Jailbreak - jailbreak) is het proces van het jailbreaken van de iPhone voor de daaropvolgende installatie van de online winkel Cydia, waarmee je applicaties kunt downloaden die niet door Apple zijn gecensureerd. In de meeste gevallen zijn applicaties gratis, wat iPhone-gebruikers aantrekt.

Stap 2

Er zijn verschillende jailbreak-methoden. Elk van hen is geschikt voor specifieke versies van iPhone-firmware. Om uw firmwarenummer te achterhalen, gaat u naar "Instellingen / Instellingen", "Algemeen / Algemeen", "Over apparaat / Over". Scroll door het menu naar het item "Versie / Versie" (bijvoorbeeld 4.2.1 (8C148)).

Stap 3

De firmwareversie is het nummer van het iPhone-besturingssysteem (iOS) dat momenteel op uw telefoon draait. Van tijd tot tijd brengt Apple nieuwe officiële firmware uit, wanneer geïnstalleerd, worden alle eerdere wijzigingen (gemaakt met behulp van een jailbreak) geannuleerd en moet de telefoon worden gejailbreakt.

Stap 4

Ontgrendelen (uit het Engels. Ontgrendelen - ontgrendelen) - dit is het hacken van de iPhone-modem om deze los te koppelen van een specifieke mobiele operator. In de VS is de iPhone bijvoorbeeld altijd gekoppeld aan een bepaald mobiel netwerk. In Rusland kun je zelf een iPhone kopen en gebruikmaken van de diensten van elk netwerk dat je kiest. Of u kunt een apparaat kopen in een mobiele salon, dan is er een probleem met het binden aan de operator.

Stap 5

Om de iPhone te ontgrendelen, moet u het modemnummer weten. Ga voor identificatie naar "Instellingen / Instellingen", "Algemeen / Algemeen", "Over apparaat / Over" en scroll door het menu naar het item "Modemfirmware" (bijvoorbeeld 05.15.04).

Stap 6

Om een jailbreak- of ontgrendelingsmethode te kiezen, controleert u de firmware- en modemversies van uw iPhone aan de hand van de tabel https://iphone2go.ru/svodnye-tablicy-dlja-dzhejjlbrejjka/. Als je de meest recente versie van de firmware hebt, moet je wachten tot iemand een manier heeft om deze te hacken.

Aanbevolen: