Hoe De Firmwareversie Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmwareversie Te Bekijken
Hoe De Firmwareversie Te Bekijken

Video: Hoe De Firmwareversie Te Bekijken

Video: Hoe De Firmwareversie Te Bekijken
Video: Hoe de Firmware van je Headset te Updaten via Microsoft Windows 2024, Mei
Anonim

De firmwareversie van de software is erg belangrijk. Dit heeft ongetwijfeld invloed op de kwaliteit van het apparaat, of het nu een telefoon, tablet of andere gadget is. In de regel geldt: hoe actueler de firmwareversie, hoe stabieler het apparaat zal werken. Er zijn verschillende manieren om het te herkennen, afhankelijk van het apparaat.

Hoe de firmwareversie te bekijken
Hoe de firmwareversie te bekijken

instructies:

Stap 1

Als je een apparaat hebt dat is gebaseerd op het Android-besturingssysteem, volg dan de onderstaande stappen. Klik op de knop "Hoofdmenu" en ga naar het gedeelte "Instellingen". Selecteer in de resulterende lijst het menu-item "Over de telefoon" en zoek daar de regel met de tekst "Android-versie".

Stap 2

Als je een apparaat op het iOS-platform hebt, wat betekent dat je een iPhone in handen hebt, dan moet je ook via het menu "Instellingen" naar het gedeelte "Algemeen" gaan en het menu-item "Over apparaat" selecteren. De tweede manier met dit besturingssysteem kan worden beschouwd als het gebruik van een speciale code * 3001 # 12345 # *. De opdracht geeft het servicemenu weer, waarna u in de enorme lijst de tekst Firmware-versie en de versie van de firmware hiernaast moet vinden.

Stap 3

Als je een apparaat hebt met het besturingssysteem Windows Phone 7, ga dan naar het hoofdmenu en klik op de knop "Extra". Selecteer in de vervolgkeuzelijst het tabblad "Algemeen" en zie het paneel "Versie".

Stap 4

Als je telefoon op Symbian OS draait, zal het niet moeilijk zijn om de versie te bepalen. U hoeft alleen maar het nummer * # 9999 # of * # 1234 # te kiezen. Als deze combinatie niet tot iets succesvols heeft geleid, ga dan naar het hoofdmenu van het apparaat en selecteer het gedeelte "Systeeminformatie", waar het over de huidige versie zal worden geschreven.

Stap 5

Als het apparaat op het Bada-platform staat, ga dan naar "Menu" - "Instellingen" - "Telefooninformatie" - "Systeeminformatie". U kunt ook gewoon * # 1234 # op het toetsenbord kiezen.

Stap 6

Als u een telefoon met BlackBerry-besturingssysteem hebt, gaat u naar het hoofdmenu en selecteert u Opties. Selecteer het submenu Over. De eerste regel toont het model van uw smartphone en de derde - de firmwareversie.

Stap 7

Als u van plan bent om de firmwareversie op de gameconsole te bekijken, is het onmogelijk om erachter te komen. Het tegenovergestelde is het geval bij de PlayStation, waar de versie direct in het hoofdmenu te zien is.

Aanbevolen: