Hoe De Cover Van De Nokia N70 . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cover Van De Nokia N70 . Te Openen
Hoe De Cover Van De Nokia N70 . Te Openen

Video: Hoe De Cover Van De Nokia N70 . Te Openen

Video: Hoe De Cover Van De Nokia N70 . Te Openen
Video: Nokia N70 Disassembly. Quick and Easy Disassembly guide 2024, Mei
Anonim

De covers van alle Nokia-telefoons gaan op ongeveer dezelfde manier open - met behulp van een speciale knop die de sluitingen vasthoudt. Sommige modellen hebben ook twee knoppen aan de zijkanten van het apparaat.

Hoe de cover van de nokia n70. te openen
Hoe de cover van de nokia n70. te openen

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - mes.

instructies:

Stap 1

Zoek de speciale knop op de achterkant van je mobiele Nokia N70-apparaat. Terwijl u erop drukt, trekt u het klepje naar u toe en opent u het batterijvak van uw telefoon. Als de hoes moeilijk te verwijderen is, drukt u harder aan de onderkant, dit gebeurt vooral als de telefoon nieuw is.

Stap 2

In andere modellen Nokia-apparaten kan er ook een zijbevestiging voor de telefoonhoes zijn. Druk in dit geval tegelijkertijd op de knoppen die deze aan de zijkanten vasthouden en wrik deze los en verwijder deze als deze niet vanzelf loskomt. Als je instructies hebt, kijk dan op de eerste pagina's van het proces voor het verwijderen van de hoes, deze moet voor elk telefoonmodel worden voorgeschreven.

Stap 3

Als je de bovenklep van je Nokia N70 mobiele telefoon wilt verwijderen, gebruik dan een kleine kruiskopschroevendraaier en een niet-scherp mes. Verwijder de batterij door eronder te kijken naar eventuele bevestigingsmiddelen. Sommige zijn ook niet zichtbaar onder de stickers. Draai ze los met een kruiskopschroevendraaier en probeer het deksel te verwijderen door het aan één kant los te wrikken. Als je dit niet kunt doen zonder vreemde voorwerpen, gebruik dan een platte schroevendraaier of een niet-scherp mes.

Stap 4

Draai de microschakeling van de telefoon los en draai ook de schroeven los waarmee het voorpaneel van de telefoon vastzit. Verwijder het door het toetsenbord los te maken. Wees voorzichtig met de luidspreker- en schermbevestigingen, probeer hun bevestigingen niet te beschadigen met de microschakeling van het apparaat.

Stap 5

U kunt het beste de stapsgewijze volgorde voor het verwijderen van de apparaten opschrijven, zodat u deze later weer goed in elkaar kunt zetten. Haal uw telefoon altijd uit elkaar nadat u deze van de stroombron hebt losgekoppeld en verwijder altijd de batterij. Gebruik geen scherpe voorwerpen of papiermessen om de kast te openen.

Aanbevolen: