Hoe De Hoes Van De HTC One Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoes Van De HTC One Te Openen?
Hoe De Hoes Van De HTC One Te Openen?

Video: Hoe De Hoes Van De HTC One Te Openen?

Video: Hoe De Hoes Van De HTC One Te Openen?
Video: HTC One M7 Back Panel Removal (Without Damaging the Phone!) 2024, April
Anonim

De HTC One-smartphone komt in twee versies. Het toestel, ontworpen voor één simkaart, heeft geen afneembare hoes. En de variant met twee simkaarten (HTC One Dual SIM) heeft er wel één, maar geen NFC-functie.

Hoe de hoes van de HTC One te openen?
Hoe de hoes van de HTC One te openen?

instructies:

Stap 1

Om de hoes van de HTC One te openen, koppel je alle randapparatuur (USB-hostadapter, computer, oplader, koptelefoon, enz.) los van je smartphone. Ontgrendel het scherm en houd vervolgens de aan/uit-knop lang ingedrukt. Er verschijnt een menu. Selecteer het item "Telefoon uitschakelen" of iets dergelijks (afhankelijk van de firmwareversie). Verwar het niet met het item "Opnieuw opstarten". Er verschijnt een nieuw menu. Selecteer daarin "Ja", "Uitschakelen" of iets dergelijks. Wacht tot het apparaat volledig is uitgeschakeld.

Stap 2

Draai de telefoon met het scherm naar u toe, met de USB-connector naar beneden en de hoofdtelefoonaansluiting en aan/uit-knop omhoog. Op de linker zijmuur vind je een hendel. Trek het naar de bovenmuur waar de hoofdtelefoonaansluiting en de aan / uit-knop zich bevinden. De achterklep wordt ontgrendeld en u kunt deze verwijderen.

Stap 3

De batterij van de smartphone is niet verwijderbaar, dus je vindt hem niet onder de hoes. Zorg er daarom voor dat de aan/uit-knop niet per ongeluk wordt ingedrukt wanneer de hoes wordt verwijderd, aangezien het ongewenst is om de SIM-kaart en geheugenkaart te vervangen wanneer deze is ingeschakeld. Maar in het compartiment komen twee slots voor SIM-kaarten, evenals een slot voor een Micro SD-geheugenkaart. De single SIM-variant van de HTC One heeft geen hoesje en ondersteunt geen geheugenkaart.

Stap 4

Kies bij het installeren van SIM-kaarten de juiste welke u in welke sleuf wilt installeren. Met de ene (de bovenste) kun je 3G gebruiken, met de andere niet. De kaart die u gaat gebruiken om toegang te krijgen tot internet, moet een onbeperkt tarief hebben en moet zich in de thuisregio bevinden. Micro SD-geheugenkaart kan maximaal 64 gigabyte groot zijn.

Stap 5

Plaats het klepje terug nadat u de simkaarten en geheugenkaart hebt geplaatst. Schakel uw smartphone in door lang op de aan/uit-knop te drukken. Wacht tot het Android-besturingssysteem is geladen. Sluit de randapparatuur indien nodig opnieuw aan. Blijf je telefoon gebruiken.

Aanbevolen: