Hoe Het Deksel Van Een IPhone Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Deksel Van Een IPhone Te Openen
Hoe Het Deksel Van Een IPhone Te Openen
Anonim

U kunt de iPhone-cover verwijderen om de achtercover te vervangen door een nieuwe of de batterij te vervangen. De achterklep kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot de inhoud van het apparaat voor reparatie. Om de kap te verwijderen, moet u een paar schroeven op de behuizing van het apparaat losdraaien.

Hoe het deksel van een iPhone te openen
Hoe het deksel van een iPhone te openen

Noodzakelijk

  • - Philips schroevendraaier voor het verwijderen van schroeven;
  • - zuignap voor iPhone 5/5s scherm.

instructies:

Stap 1

Voordat u de achterklep losschroeft, schakelt u de stille modus in met de schakelaar aan de linkerkant van het apparaat. Schakel daarna uw iPhone uit door de aan / uit-toets in de rechterbovenhoek van het apparaat ingedrukt te houden.

Stap 2

De schroeven waarmee u de achterklep kunt verwijderen, bevinden zich aan de onderkant van het apparaat. Om ze los te draaien, gebruikt u een speciale schroevendraaier die is ontworpen voor het demonteren van mobiele telefoons.

Stap 3

Als u een iPhone 4 of 4S gebruikt, plaatst u na het losschroeven twee duimen op de achterkant van het apparaat en schuift u het omhoog. Voer de handeling voorzichtig en zonder plotselinge bewegingen uit, omdat het uitoefenen van een grote hoeveelheid kracht ertoe kan leiden dat de steunen breken.

Stap 4

Zodra het deksel omhoog schuift, scheidt u het van het apparaat en legt u het opzij. Je ziet de binnenkant en de batterij van het toestel. Verwijder de batterij voorzichtig als u deze wilt vervangen. Plaats een nieuwe batterij in het apparaat en schroef de achterklep weer vast.

Stap 5

Houd er rekening mee dat iPhone 5 en 5s op een iets andere manier worden gedemonteerd. Nadat u de schroeven op het onderpaneel van het apparaat hebt losgedraaid, moet u niet de onderkant, maar het bovenpaneel met het scherm van het apparaat verwijderen. Gebruik hiervoor een speciale zuignap die in elke winkel met accessoires voor mobiele telefoons kan worden gekocht. Deze zuignap zit ook in de iPhone demontagekits.

Stap 6

Nadat u de schroeven op het onderpaneel hebt losgedraaid, plaatst u de zuignap in het midden van het scherm. Gebruik één hand om de telefoon vast te zetten en houd de onderkant en zijkant van het apparaat vast. Trek met uw andere hand aan het display met behulp van de zuignap totdat deze loskomt van het paneel. Beweeg het scherm daarna voorzichtig weg.

Stap 7

Als u de batterij gaat vervangen, draait u met een schroevendraaier de schroeven los waarmee de beeldschermkabels aan de telefoonkaart zijn bevestigd. Na het voltooien van de vervangingsprocedure, installeert u het beeldscherm opnieuw door de schroeven vast te draaien zoals ze eerder waren geïnstalleerd.

Aanbevolen: