Hoe U Uw Nokia N73 . Schoonmaakt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nokia N73 . Schoonmaakt
Hoe U Uw Nokia N73 . Schoonmaakt

Video: Hoe U Uw Nokia N73 . Schoonmaakt

Video: Hoe U Uw Nokia N73 . Schoonmaakt
Video: Nokia N73, Ремонт, реставрация , восстановление, профилактика легендарного ретро телефона part #1 2024, Mei
Anonim

De Nokia N73 is een zeer betrouwbare telefoon. Een stevige behuizing, uitstekende montage en een comfortabel toetsenbord hebben dit apparaat altijd onderscheiden, waardoor het aantrekkelijk is voor kopers over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat de Nokia N73 lang trouw blijft, is het noodzakelijk om de telefoon op tijd te reinigen van stof en vuil.

Hoe u uw Nokia N73. schoonmaakt
Hoe u uw Nokia N73. schoonmaakt

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - een plastic kaart;
  • - vloeistof voor het reinigen van het display.

instructies:

Stap 1

Schakel uw Nokia N73-telefoon uit. Verwijder de batterij, simkaart en externe geheugenkaart. Bereid gereedschap voor voor het demonteren van de mobiele telefoon.

Stap 2

Neem een plastic kaart (een oude creditcard is voldoende) en wrik de voorkant van de Nokia N73-telefoon los. Als het niet onmiddellijk uit de groeven begint te komen, trek dan niet aan het lichaam en trek er niet aan. Bij langdurig gebruik is dit een veelvoorkomend verschijnsel. de helften van het lichaam, zoals ze zeggen, "werkten" naar elkaar toe. Werk de kaart voorzichtig rond de hele omtrek van de telefoon met de kaart, zodat het bovenste deel gelijkmatig naar buiten komt. Merk op dat de toetsenbordknoppen met de behuizing worden meegeleverd. Ze kunnen worden verwijderd om afzonderlijk te worden gereinigd. Om dit te doen, moet u de knoppen van buitenaf indrukken.

Stap 3

Onderzoek het toetsenbord. Gebruik een speciaal toetsenbord en joystick-stofzuiger die verkrijgbaar is bij grote tech-winkels. Ontoegankelijke plaatsen kunnen worden uitgewerkt met een tandenstoker.

Stap 4

Draai een paar schroeven los om de plastic bekleding te verwijderen. Onderzoek de details. Als er sporen van vegen of vuil zijn, ga dan over met een speciale reinigingsdoek voor huishoudelijke apparaten. Verwijder het metalen frame, maak het scherm los. Het is niet nodig om het moederbord te verwijderen, omdat het nog steeds moeilijk is om het schoon te maken.

Stap 5

Ontdek alle interne holtes van de Nokia N73. Stof kan worden afgeveegd met een licht vochtige doek en in bijzonder geavanceerde gevallen moet u het vuil met dezelfde tandenstoker of wattenstaafje met een wattenstaafje wegkrabben. Pas op voor het gebruik van vloeistoffen! Je kunt de binnenkant van de telefoon niet reinigen met een vloeistof, dit geldt zowel voor water als voor alcoholhoudende middelen.

Stap 6

Repareer het schermoppervlak van de telefoon. Veeg het hiervoor af met een speciale zachte doek. Het is toegestaan om een speciale vloeistof in zeer kleine hoeveelheden te gebruiken.

Stap 7

Zet de telefoon in elkaar en verwerk de buitenkant van het hoesje. Behandel de connectoren van de Nokia N73 zorgvuldig naar de headset en oplaadkabel.

Aanbevolen: