Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Thuis Schoonmaakt

Inhoudsopgave:

Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Thuis Schoonmaakt
Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Thuis Schoonmaakt

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Thuis Schoonmaakt

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Thuis Schoonmaakt
Video: 20 Smart DIY Hidden Storage Ideas that Keep Clutter in Check 2024, April
Anonim

Tegenwoordig heeft iedereen, zelfs een kind van 7 jaar, zijn eigen mobiele telefoon. Helaas, waar een telefoon is, zijn er ook problemen, en het probleem met een verstopte luidspreker is daar een van. Hoe maak ik mijn speaker thuis schoon?

Hoe u de luidspreker van uw telefoon thuis schoonmaakt
Hoe u de luidspreker van uw telefoon thuis schoonmaakt

Regels voor het opschonen van luidsprekers

Voordat je begint met het repareren van je telefoon en het schoonmaken van de luidspreker, moet je een paar regels begrijpen die moeten worden gevolgd:

  1. U moet uw telefoon zonder haast schoonmaken en zorgvuldig alle acties uitvoeren.
  2. Alle onderdelen van het mobiele apparaat moeten zich direct voor de gebruiker en op een veilige afstand voor hem bevinden. Dit is erg belangrijk, omdat anders sommige kleine onderdelen en reserveonderdelen onnauwkeurig kunnen zijn of op hun plaats kunnen worden geduwd of van de tafel op de grond kunnen worden geslingerd.
  3. Speciale kennis is niet vereist bij het reinigen van de telefoonluidspreker, maar het is belangrijk om de essentie van het reparatieproces te begrijpen.
  4. Geduld moet worden uitgeoefend tijdens het werken.

Met inachtneming van de regels kunt u beginnen met het schoonmaken van de luidspreker van uw mobiele apparaat.

Basismethoden voor het reinigen van de luidspreker van uw telefoon

Tandenborstel

Elk huis heeft tandenborstels, en zij zijn het die nuttig zullen zijn voor een persoon om de luidspreker van een mobiel gadget schoon te maken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de borstel die hiervoor wordt gebruikt niet erg stijf mag zijn. Het gebruik van een harde borstel kan het gaas dat de luidspreker bedekt waarschijnlijk beschadigen. Als je een tandenborstel gebruikt, hoef je de telefoon helemaal niet uit elkaar te halen, dus deze methode is effectief en snel.

Het enige dat u hoeft te doen om de luidspreker schoon te maken, is een oude en onnodige tandenborstel te nemen en deze meerdere keren voorzichtig over het gaas van de luidspreker te halen. Dit helpt de borstelharen om stof uit het luidsprekergaas te verwijderen.

Naald

Er is een zwaardere en extremere optie - een gewone naald gebruiken om de luidspreker schoon te maken. Deze methode is geschikt voor voorzichtige gebruikers, aangezien voorzichtigheid het allerbelangrijkste is.

Een naald helpt waar een tandenborstel het niet aankan, dat wil zeggen in gevallen waar vuil in de luidspreker komt of hard wordt. Om de luidspreker schoon te maken, moet u voorzichtig de laag vuil doorboren en vervolgens het vuil opvegen door er een naald over te halen.

Gom

De meest bijzondere en zelfs onmenselijke methode is het gebruik van kauwgom. Eerst moet je erop kauwen en het zacht maken. Vervolgens moet u het bevestigen aan het gaas dat de luidspreker bedekt. Al het vuil zal uiteindelijk aan de kauwgom blijven kleven, maar het beste is om de speaker eerst met een naald en daarna met een borstel schoon te maken voordat je de kauwgom gebruikt.

Hoe voltooi je het schoonmaken van de luidspreker

Nadat de luidspreker is schoongemaakt, is het noodzakelijk deze volledig te reinigen met waterstofperoxide. Om dit te doen, moet je een wattenstaafje nemen, het een beetje bevochtigen en de luidspreker ermee afvegen. Tegelijkertijd is het belangrijk om de stick een beetje te bevochtigen zodat het peroxide er niet vanaf druipt.

Aanbevolen: