Hoe Gprs Handmatig Te Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs Handmatig Te Configureren
Hoe Gprs Handmatig Te Configureren

Video: Hoe Gprs Handmatig Te Configureren

Video: Hoe Gprs Handmatig Te Configureren
Video: How to manually configure gprs settings on a Samsung GT-B5512 2024, April
Anonim

Om vanaf een mobiele telefoon toegang tot internet te krijgen, volstaat het dat het apparaat de GPRS-functie ondersteunt. De meeste telefoons stellen GPRS automatisch in wanneer u de simkaart voor het eerst gebruikt. Maar tijdens het gebruik kunnen de instellingen verdwalen. Er zijn verschillende manieren om ze te herstellen.

Hoe gprs handmatig te configureren
Hoe gprs handmatig te configureren

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de mobiele provider waarmee u bent verbonden. Vertel ons over uw probleem en vraag uw provider naar de GPRS-internetinstellingen. Alle informatie wordt in de vorm van sms naar uw telefoon verzonden, meestal is de levertijd niet langer dan twee minuten.

Stap 2

Automatische GPRS instellingen zijn online te bestellen. Ga hiervoor naar het adres https://mobile.yandex.ru/tune/. Selecteer uw telefoonmodel uit de lijst, uw mobiele provider en voer het telefoonnummer in. Binnen een paar minuten ontvang je een bericht met instellingen Als u uw mobiele apparaat niet in de lijst met modellen hebt gevonden, vult u het aanvraagformulier in en stuurt u het naar de sitebeheerder.

Stap 3

GPRS-configuratie van drie grote cellulaire operators wordt als volgt uitgevoerd. Beeline: bel 0880, de telefoniste neemt uw oproep aan en een applicatie voor het ontvangen van GPRS-instellingen. Sla de ontvangen instellingen op uw telefoon op. Lees de instructies voor uw mobiele apparaat en maak een internetverbindingsprofiel aan door drie parameters te wijzigen. Toegangspunt - voer internet.beeline.ru in. Gebruikersnaam - voer een naam in. Wachtwoord - typ beeline. Kies vervolgens een naam voor het profiel. Start je telefoon opnieuw op.

Stap 4

MTS: bel vanaf je mobiele telefoon 0876 of stuur een lege sms naar 1234 en bestel de GPRS-instellingen. Lees de instructies voor uw mobiele apparaat en maak een internetverbindingsprofiel aan. Toegangspunt - typ internet.mts.ru. Gebruikersnaam - willekeurig. Wachtwoord - voer mts in. Selecteer een profielnaam en sla op. Start je telefoon opnieuw op. Alles, u kunt online gaan.

Stap 5

Megafoon: bel 0500 of stuur een sms met het nummer 1 tot 5049. Bewaar de ontvangen instellingen. Maak een internetverbindingsprofiel aan. Het toegangspunt is internet. Gebruikersnaam - schrijf een. Het wachtwoord is gdata. Selecteer een profielnaam en sla op. Start je telefoon opnieuw op.

Aanbevolen: