Hoe MMS Handmatig Te Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Handmatig Te Configureren
Hoe MMS Handmatig Te Configureren

Video: Hoe MMS Handmatig Te Configureren

Video: Hoe MMS Handmatig Te Configureren
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, April
Anonim

Als u vanaf uw mobiele telefoon een bericht met een afbeelding of een muziekbestand wilt verzenden, moet u de mms-parameters configureren. Overigens zijn automatische instellingen verkrijgbaar bij uw serviceprovider.

Hoe MMS handmatig te configureren
Hoe MMS handmatig te configureren

instructies:

Stap 1

In de regel worden de mms-instellingen direct na activering van de simkaart naar de mobiele telefoon verzonden. Soms moet u ze echter zelf opnieuw bestellen en installeren. MegaFon-abonnees kunnen automatische instellingen krijgen door simpelweg de officiële website van de operator te bezoeken en daar een korte vragenlijst in te vullen. Vanaf het moment van bestellen gaan er letterlijk een paar minuten voorbij en worden de benodigde gegevens al aan de telefoon ontvangen (het hangt allemaal af van hoe snel het verzoek door de operator wordt verwerkt). Vergeet niet uw instellingen op te slaan, anders werken ze niet. Houd er rekening mee dat u met deze methode internetinstellingen tegelijk met mms kunt bestellen.

Stap 2

MegaFon-klanten kunnen ook het verkorte nummer 5049 gebruiken. Het is gemaakt om sms-berichten te verzenden. Hun tekst moet het nummer 3 bevatten. Het Subscriber Support Center, beschikbaar op 0500, stelt u ook in staat om automatische mms-instellingen te bestellen. U hoeft alleen maar te bellen en het merk en model van uw mobiele telefoon te noemen.

Stap 3

Als u abonnee bent van MTS, ga dan naar de website en klik op het menu "Help en service". Selecteer in de lijst die wordt geopend het item met de naam "MMS-instellingen". Voer vervolgens uw mobiele telefoonnummer in het formulier in. En vergeet niet dat het alleen in zevencijferige indeling moet worden opgegeven.

Stap 4

Om sms te kunnen verzenden en ontvangen, moet u bovendien de GPRS / EDGE-functie activeren. Als u het nog niet hebt aangesloten, stuurt u de operator het Ussd-commando * 111 * 18 #. Het bestellen van mms-instellingen is ook mogelijk door een SMS-bericht met de tekst MMS te sturen naar nummer 1234. Houd er rekening mee dat u op dezelfde manier de instellingen van mobiel internet kunt verkrijgen. Stuur hiervoor een leeg bericht (helemaal geen tekst) naar het opgegeven nummer. Hier is nog een nummer voor het activeren van de MMS-service - 0876. Vergeet na het verbinden niet een bericht te verzenden om zelf mms te kunnen ontvangen.

Stap 5

Die abonnees die Beeline-communicatiediensten gebruiken, kunnen de nodige instellingen bestellen met behulp van een speciaal Ussd-verzoek * 118 * 2 #. De operator detecteert automatisch uw telefoonmodel. Vergeet niet om uw instellingen bij ontvangst op te slaan. Dit moet met het standaardwachtwoord 1234.

Aanbevolen: