De Levensduur Van De Batterij Verlengen In IOS

Inhoudsopgave:

De Levensduur Van De Batterij Verlengen In IOS
De Levensduur Van De Batterij Verlengen In IOS

Video: De Levensduur Van De Batterij Verlengen In IOS

Video: De Levensduur Van De Batterij Verlengen In IOS
Video: Mini screencast: Levensduur van iPhone batterij verlengen dankzij geoptimaliseerd opladen 2024, Maart
Anonim

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om de levensduur van de batterij van uw iOS 9 te maximaliseren. De effectiviteit van elke stap hangt af van uw specifieke toepassingen en hoe u uw telefoon gebruikt. Sommige trucs moeten met mate worden gebruikt, omdat ze de snelheid en prestaties beïnvloeden. Experimenteer met manieren om de levensduur van de batterij te verlengen om de effectiviteit ervan voor uw individuele omstandigheden te bepalen.

De levensduur van de batterij verlengen in iOS
De levensduur van de batterij verlengen in iOS

Noodzakelijk

iOS mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Open de Instellingen-app en zoek vervolgens de Batterij-app, die zich net onder Touch ID & Passcode bevindt. Open de Batterij-app om gedetailleerde informatie over uw batterij te bekijken.

Bekijk de kop Batterijgebruik om een lijst te zien van de apps die u gebruikt. Het percentage wordt rechts van elke app weergegeven en geeft het batterijpercentage aan dat door elke app wordt gebruikt. Apps worden van hoog naar laag weergegeven, met de gevaarlijkste batterijprogramma's als eerste.

Verwijder of beperk het gebruik van geïdentificeerde batterijmonsters om de levensduur van de batterij te verlengen.

Stap 2

Schakel app-vernieuwing op de achtergrond uit. Apps die veel stroom verbruiken, kunnen worden geoptimaliseerd voor betere prestaties door achtergrondfuncties te beperken. Deze stap kan de prestaties van apps zoals Facebook vertragen, maar zal de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen.

- Klik op het pictogram Instellingen om te openen en naar het kopje Algemeen te navigeren, dat bovenaan Groep 3 in de lijst staat. Klik op Achtergrondtoepassing bijwerken. Dit is het eerste item in de lijst met de optie om naar rechts te schakelen. Schakel vervolgens de schakelaar uit om app-vernieuwing op de achtergrond voor alle apps uit te schakelen.

- Bovendien kunt u in dit gedeelte de lijst met geïnstalleerde apps bekijken en app-verversing op de achtergrond alleen uitschakelen voor bepaalde apps waarvan de batterij bekend is.

Stap 3

Laat het scherm zakken.

Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center te openen. Deze actie kan worden uitgevoerd vanaf het startscherm, het vergrendelscherm of met een willekeurige applicatie.

- Zoek de horizontale schuifregelaar net onder de WiFi- en Bluetooth-pictogrammen en schuif de instelling vervolgens naar links om het scherm zo klein mogelijk te maken zonder uw ogen te belasten. Dimmerschermen hebben minder batterijvermogen.

Stap 4

Draai je telefoon om.

Als u uw telefoon met de voorkant naar beneden op een bureau of bureau legt wanneer u deze niet gebruikt, kunt u kostbare druppels batterijvermogen besparen. De meldingen gaan nog steeds door, maar je scherm gaat niet aan. Veel impact zal het niet hebben, maar het kan helpen.

Stap 5

Activeer de vliegtuigmodus.

Dit is vooral handig als je een slechte service hebt, omdat het voorkomt dat je telefoon constant op zoek is naar een signaal als er geen is. Houd er rekening mee dat u niet kunt bellen of gebeld kunt worden terwijl de vliegtuigmodus actief is.

- Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center te openen en tik op het vliegtuigpictogram aan de linkerkant om de vliegtuigmodus te activeren.

- U kunt ook de app Instellingen openen en Vliegtuigmodus als eerste item in de lijst vinden. Om het in te schakelen, schuift u de schakelaar naar de "Aan"-positie.

Stap 6

Schakel locatieservices uit. De locatieservice maakt gebruik van de GPS, Bluetooth en WiFi van uw telefoon om uw geschatte locatie te bepalen. Dit kan een essentiële functie zijn voor veel iPhone-functies, maar het uitschakelen ervan heeft een enorme impact op de levensduur van uw batterij.

- Open de Instellingen-app en ga naar de Privacy-app, die eruitziet als een open hand. Klik op Locatievoorzieningen bovenaan de lijst om naar het volgende scherm te gaan. Boven aan het volgende scherm vind je nog een Locatievoorzieningen. Tik op de aan/uit-schakelaar aan de rechterkant om locatieservices voor alle apps en functies uit te schakelen.

- Een alternatieve methode. Op hetzelfde scherm kunt u locatieservices alleen voor bepaalde apps uitschakelen. Rechts van elke toepassing in de onderstaande lijst ziet u grijze tekst met de tekst 'Tijdens gebruik' of 'Nooit'. Klik op een applicatie met de tekst "Tijdens gebruik" en stel deze in op "Nooit". Doe dit alleen voor niet-missiekritieke toepassingen terwijl de kernkracht van locatieservices is ingeschakeld.

Stap 7

Activeer de energiebesparende modus. U wordt automatisch gevraagd om deze functie in te schakelen als uw telefoon nog 20% batterij over heeft; het kan echter handmatig worden geconfigureerd om te allen tijde actief te blijven. Dit zou de laatste functie moeten zijn die bedoeld is voor tijdelijk gebruik, omdat dit de prestaties van uw telefoon drastisch zal verminderen.

- Open "Instellingen" en open de app "Batterij". Schakel nu de energiebesparende modus in door de tuimelschakelaar aan de rechterkant aan te raken.

Aanbevolen: