Hoe De Levensduur Van De Batterij Op De IPhone Te Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe De Levensduur Van De Batterij Op De IPhone Te Verlengen
Hoe De Levensduur Van De Batterij Op De IPhone Te Verlengen

Video: Hoe De Levensduur Van De Batterij Op De IPhone Te Verlengen

Video: Hoe De Levensduur Van De Batterij Op De IPhone Te Verlengen
Video: 6 accutips voor je iPhone: verleng je batterijduur! 2024, April
Anonim

De snelle leegloop van de iPhone-batterij is een gevolg van de gelijktijdige lancering van een groot aantal diensten en functies, waarvan sommige bijna nooit door de gebruiker worden gebruikt. Om de batterijduur van je iPhone te verlengen zonder op te laden, moet je bepaalde functies van het apparaat deactiveren via het menu Instellingen.

Hoe de levensduur van de batterij op de iPhone te verlengen
Hoe de levensduur van de batterij op de iPhone te verlengen

Wifi en Bluetooth

Traditioneel wordt het grootste deel van het opladen op Apple-apparaten en telefoons van andere bedrijven verbruikt door Wi-Fi- en Bluetooth-modules, die, zelfs als ze niet worden gebruikt, een grote hoeveelheid batterijvermogen verbruiken. De draadloze internetfuncties moeten worden uitgeschakeld wanneer u ze op dit moment niet op uw telefoon gebruikt, en alleen starten wanneer u een draadloze verbinding moet maken. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om Bluetooth en wifi uit te schakelen. Klik in het configuratiescherm dat verschijnt op de Wi-Fi- en Bluetooth-pictogrammen, die zich op de 2e en 3e plaats aan de linkerkant bevinden. Gedeactiveerde opties worden in het zwart weergegeven, terwijl geactiveerde opties in het wit worden weergegeven.

Gegevensoverdracht 3G en 4G

De ingebouwde internetmodule voor mobiel netwerk verbruikt ook veel batterijvermogen. Om de batterij te sparen, schakelt u het internet op uw apparaat tijdelijk uit via het menu "Instellingen" - "Mobiel". Schakel de schuifregelaars Mobiele gegevens en 3G (4G) in.

U kunt deze optie opnieuw activeren als u met de simkaart wilt internetten.

Meldingen

Sommige programma's die op de iPhone zijn geïnstalleerd, gebruiken Action Center om berichten naar de gebruiker te verzenden. Toepassingen gebruiken dus het internetkanaal en blijven in het RAM van het apparaat om periodiek de nodige informatie over updates of nieuwe gebeurtenissen in het programma te verzenden. Ga naar "Instellingen" - "Meldingscentrum" en schakel de programma's uit waarvan u geen informatie wilt ontvangen. In het "Meldingscentrum" kunt u ook banners verwijderen die op het vergrendelde scherm van uw telefoon worden weergegeven.

Andere opties

Siri Assistant vereist een constante internetverbinding en neemt een aanzienlijk deel van de bronnen van het apparaat in beslag, en daarom kunt u het uitschakelen via het menu "Instellingen" - "Algemeen" - Siri als u het niet gebruikt. Als u Siri uitschakelt, kan de batterij aanzienlijk worden bespaard. Je kunt ook het effect van bewegende achtergrond uitschakelen in iOS 7, dat ook de bronnen van het apparaat verbruikt. De gewenste optie bevindt zich in het menu "Instellingen" - "Algemeen" - "Toegankelijkheid" - "Beweging verminderen".

Automatische aanpassing van de helderheid ("Achtergrond en helderheid" - "Automatische helderheid") is een handige optie en stelt u in staat om wat energie te besparen, en dus om de levensduur van de iPhone te verlengen zonder op te laden, kunt u deze optie activeren.

Het uitschakelen van automatische updates van informatie over het weer, promoties, nieuws, enz. zal het batterijverbruik helpen verminderen. via "Instellingen" - "Algemeen" - "Inhoud uitschakelen". Het verkorten van de dimtijd van het scherm zal ook de batterij aanzienlijk sparen (item "Algemeen" - "Auto-lock" instellingen). Deactivering van locatiebepaling ("Privacy" - "Geolocatie") zal de werking van het apparaat kunnen verlengen. U kunt iCloud ook uitschakelen als u deze cloudservice niet gebruikt. Indien nodig kunt u ook de notificaties van het mailprogramma uitschakelen ("Data download" in het menu "Mail, Addresses, Calendars").

iPhone iphone programma batterij leeg

Aanbevolen: