Een Ander Tarief In Het Megafon-netwerk Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Ander Tarief In Het Megafon-netwerk Aansluiten
Een Ander Tarief In Het Megafon-netwerk Aansluiten

Video: Een Ander Tarief In Het Megafon-netwerk Aansluiten

Video: Een Ander Tarief In Het Megafon-netwerk Aansluiten
Video: МегаФон Россия настройка интернета 2024, Mei
Anonim

U kunt het huidige tarief in het Megafon-netwerk wijzigen in een aantrekkelijker tarief op de officiële website van het bedrijf in het zelfbedieningssysteem Service-Guide of in een van de kantoren.

Een ander tarief in het Megafon-netwerk aansluiten
Een ander tarief in het Megafon-netwerk aansluiten

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële website van het bedrijf Megafon. Zoek in de linkerbovenhoek de knop "Servicegids". Klik erop.

Stap 2

Log in op het zelfbedieningssysteem. Voer hiervoor uw telefoonnummer en wachtwoord in de speciale velden in. Indien u nog geen toegangscode tot het Service-Guide systeem heeft ontvangen of deze bent vergeten, volg dan de instructies boven het veld voor het invoeren van het nummer en wachtwoord.

Stap 3

Let op het verticale menu aan de linkerkant van de pagina. U hebt het item "Diensten en Tarief" nodig. Klik erop - er verschijnt een submenu voor je. Selecteer daarin het eerste item "Wijzig het tariefplan".

Stap 4

Ontdek de tariefplannen die voor u beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat u met het zelfbedieningssysteem geen tarief kunt kiezen dat beschikbaar is in het arsenaal van een telecomoperator, maar alleen het tarief dat wordt vermeld in het hoofdgedeelte van de pagina die wordt geopend. U kunt een specifieke datum instellen vanaf wanneer het nieuwe tariefplan ingaat. Als u een van de andere beschikbare contracten wilt kiezen, neem dan contact op met het bedrijfsbureau.

Stap 5

Kies het voor jou meest geschikte Megafon kantoor. Deze informatie is beschikbaar op de hoofdpagina van de officiële website in het horizontale menu in de sectie "Help en service". U kunt een handig zoeksysteem gebruiken op de naam van het metrostation of op de kaart.

Stap 6

Bezoek het Megafon-kantoor. Leg aan de medewerker uit dat je wilt overstappen naar een ander tariefplan, maar dat dit niet beschikbaar is in het zelfbedieningssysteem.

Stap 7

Vul het aanvraagformulier in dat u van de kantoormedewerker krijgt en vermeld daarin naar welk tariefplan u wenst over te stappen. Geef de specialist uw paspoort. De aansluiting op het nieuwe tariefplan vindt plaats binnen twee weken, er wordt een sms naar je nummer gestuurd. Vergeet niet dat er een vergoeding van de rekening wordt afgeschreven voor het overschakelen van het ene tarief naar het andere, het bedrag is maximaal 200 roebel.

Aanbevolen: