Hoe Video's Voor IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Voor IPhone Te Downloaden
Hoe Video's Voor IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Video's Voor IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Video's Voor IPhone Te Downloaden
Video: How to Download Movies on an iPhone with this simple steps | Free Movies 2024, April
Anonim

Apple-producten zijn nogal wispelturig bij het afspelen van precies verschillende videoformaten. Het is echter niet de eerste keer dat ambachtslieden te hulp schieten en verschillende trucs bedenken voor het bekijken van video's van verschillende formaten op de iPhone.

Hoe video's voor iPhone te downloaden
Hoe video's voor iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

Bekijk in welk formaat de video is opgenomen die u naar uw iPhone wilt overbrengen. Als dit formaat MP4 is, heb je geen problemen met het bekijken van video's op je telefoon: open gewoon iTunes, het videotabblad en selecteer de map die de video bevat en synchroniseer vervolgens de telefoon met het programma. De video zou op je telefoon moeten verschijnen in de standaard Video-applicatie.

Stap 2

Als het bestandsformaat nog steeds geen MP4 is, ga dan naar de Appstore en download een van de applicaties voor het bekijken van video's: VLC of Oplayer. Beide programma's zijn gratis, maar Oplayer heeft twee versies: licht - gratis, maar met advertenties, en regulier - betaald en geen advertenties. In dit programma kun je, in tegenstelling tot VLC, meerdere multitasking-bewegingen gebruiken. VLC leest iets meer formaten, maar de bestanden van de telefoon zijn niet meer in mappen te verdelen.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer en voer iTunes in. Ga naar het programmatabblad en zoek de videoviewer die je zojuist hebt gedownload. Onderaan ziet u de knop "toevoegen", door erop te klikken kunt u een video selecteren uit de bestanden op uw computer. Tegelijkertijd kunt u meerdere video's aan het programma toevoegen, hiervoor selecteert u ze in de map met de Ctrl-knop.

Stap 4

Synchroniseer je iPhone en koppel hem vervolgens los. Nu kun je van je telefoon naar het VLC- of Oplayer-programma gaan en daarin "Mijn documenten" selecteren, waar de benodigde video's verschijnen. Deze downloadmethode is geschikt voor alle Apple apparaten: Ipod, Ipad, Iphone. Vergeet niet de applicaties op je telefoon bij te werken: in elk volgend gebouw repareren de ontwikkelaars de fouten uit het verleden en proberen ze de service nog aangenamer te maken voor gebruikers.

Aanbevolen: