Aanvullende Services Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Aanvullende Services Uitschakelen
Aanvullende Services Uitschakelen

Video: Aanvullende Services Uitschakelen

Video: Aanvullende Services Uitschakelen
Video: Disable Unnecessary Services in Windows 10 in 2021 2024, Mei
Anonim

Sommige telecomoperators kunnen hun abonnees verschillende diensten aanbieden. Ze kunnen onderhoudend of informatief van aard zijn (zoals de "Grappen"-service). Het uitschakelen van extra opties kan op verschillende manieren. Alles hangt af van je provider.

Aanvullende services uitschakelen
Aanvullende services uitschakelen

instructies:

Stap 1

Het algemene systeem waarmee u veel services van de operator "MegaFon" kunt uitschakelen, wordt "Service Guide" genoemd. Dankzij eq hoeft u niet te zoeken naar een speciaal nummer dat is ontworpen om een bepaalde optie te annuleren. Servicebeheer is echter lang niet het enige kenmerk van deze zelfbedieningsservice. Abonnees kunnen het gebruiken om het tariefplan te wijzigen of het saldo op de rekening te bekijken. Als u de "Servicegids" wilt gebruiken, opent u de site

Stap 2

Voor de klanten van het MTS-netwerk is er de dienst Internet Assistant. De eenvoudigste manier om nieuwe services aan te sluiten en oude te ontkoppelen, is door het te gebruiken. Het is waar dat u niet rechtstreeks naar de besturing kunt gaan, eerst krijgt u een toegangswachtwoord. Trouwens, je telefoonnummer is je login. Stuur de operator een USSD-opdracht * 111 * 25 #. Als het voor u handiger is om te bellen, kiest u het nummer 1118. Let op: het wachtwoord dat u instelt, moet uit vier tot acht tekens bestaan. Ga na het inloggen naar de rubriek "Mijn abonnementen" of "Servicebeheer" (afhankelijk van welke dienst je wilt weigeren). Vervolgens moet u, in overeenstemming met de geselecteerde sectie, op de knop "Abonnement verwijderen" of "Uitschakelen" klikken.

Stap 3

Beeline-gebruikers kunnen ook verschillende services uitschakelen via het zelfbedieningssysteem. Ga naar de website https://uslugi.beeline.ru om het te gebruiken. Het helpt je om elke extra dienst die je niet nodig hebt te weigeren, je actieve tariefplan te wijzigen, je simkaart te blokkeren of oproepgegevens te bestellen. Om in te loggen op het systeem, stuur een verzoek * 110 * 9 #. Daarna ontvang je een bericht op je mobiel met een wachtwoord en login, waarmee je kunt inloggen.

Aanbevolen: