Hoe De Snelweg Op Beeline Af Te Zetten

Hoe De Snelweg Op Beeline Af Te Zetten
Hoe De Snelweg Op Beeline Af Te Zetten

Video: Hoe De Snelweg Op Beeline Af Te Zetten

Video: Hoe De Snelweg Op Beeline Af Te Zetten
Video: Stoel afstellen van je auto doe je zo 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators bieden momenteel onbeperkt internet voor telefoons en tablets, maar wanneer een bepaalde hoeveelheid verkeer is uitgeput, beperken ze de snelheid. Auto-vernieuwing van de internetsnelheid is mogelijk met de Highway-service van Beeline, maar gebruikers merken vaak niet hoe het al het geld op de telefoon verbrandt. Hoe de Highway-service op Beeline uitschakelen als u niet klaar bent om constant uw saldo te controleren?

Hoe de snelweg op Beeline af te zetten
Hoe de snelweg op Beeline af te zetten

De Highway-optie op Beeline is een betaald abonnement dat automatisch de snelheid van internet verlengt. Als je hebt gemerkt dat er geld van de mobiele telefoon werd opgenomen, is het mogelijk dat zij deze situatie heeft veroorzaakt.

Als je de optie Snelweg hebt geactiveerd, nadat je bijvoorbeeld het commando * 115 * 230 # hebt ingevoerd of door het nummer 0674717780 te bellen, zal het je misschien verbazen dat de service de hele tijd blijft werken wanneer je geen internetverkeer meer hebt op een hoge snelheid, aangezien het geen eenmalige service is.

Ondanks het feit dat het aansluiten en loskoppelen van de Highway-optie gratis is, worden voor elke verlenging van de snelheid wanneer de limiet van het tariefplan is uitgeput, enkele tientallen roebels van uw telefoon afgeschreven voor een bepaald aantal gigabytes (verschillende prijzen en voorwaarden voor bepaalde verkeersvolumes mogelijk zijn).

Om een dergelijke situatie te voorkomen wanneer u de snelheid niet meer hoeft te verhogen, kunt u op de Beeline beter de Highway afslaan.

Als je het 1 GB Highway 1-week abonnement wilt opzeggen, kun je het commando * 115 * 040 # of het telefoonnummer 7770 gebruiken.

Om andere Highway-opties uit te schakelen, zoekt u uw pakket en selecteert u de juiste opdracht.

  • 1 GB eenmaal per dag - * 115 * 030 #;
  • 1 GB eenmaal per maand - * 115 * 040 #;
  • 4 GB eenmaal per dag - * 115 * 050 #;
  • 4 GB eenmaal per maand - * 115 * 060 #;
  • 8 GB - * 115 * 070 #;
  • 12GB * 115 * 080 #;
  • 20 GB - * 115 * 090 #.

Na het invoeren van een opdracht, moet u op de belknop drukken.

Als het je niet is gelukt om de snelweg op de Beeline zelf af te zetten, kun je contact opnemen met de operator via 0611 en vragen om de dienst handmatig uit te schakelen. U kunt ook alle vragen stellen waarin u geïnteresseerd bent via het ondersteuningsnummer, verbinding maken en betaalde en gratis services verwijderen.

Aanbevolen: