Hoe De Telefoon Los Te Maken Van De Telefoniste?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Los Te Maken Van De Telefoniste?
Hoe De Telefoon Los Te Maken Van De Telefoniste?

Video: Hoe De Telefoon Los Te Maken Van De Telefoniste?

Video: Hoe De Telefoon Los Te Maken Van De Telefoniste?
Video: Самая Милая Маленькая Собачка из Ниток - ЛЕГКО! 🐶🧶🐕 The Cutest Dog Easy Making 🌟 DIY NataliDoma 2024, Mei
Anonim

Sommige telefoonfabrikanten sluiten een contract af met telecomoperatoren, waarin het gebruik van het toestel enkel wordt bedongen met de simkaart van deze operator. De telefoon heeft een speciale code die het inschakelen van het toestel met andere simkaarten verbiedt. Om het apparaat los te maken van de operator, moet u het ontgrendelen, of de zogenaamde "unlock".

Hoe de telefoon los te maken van de telefoniste?
Hoe de telefoon los te maken van de telefoniste?

instructies:

Stap 1

Jailbreak je telefoon. Jailbreak is een softwarebewerking voor mobiele apparaten waarop het besturingssysteem iOS is geïnstalleerd. Na de uitgevoerde bewerking wordt toegang tot het bestandssysteem in de telefoon geopend.

Stap 2

Om te jailbreaken, sluit u uw telefoon aan op uw computer en activeert u deze. U moet de telefoon activeren met de simkaart van de operator waarop deze is geregistreerd, of met de Gevey turbo-simkaart (ter waarde van 15 tot 35 dollar). Maak een reservekopie van de gegevens, beweeg hiervoor de muiscursor over de naam van de telefoon, druk op de rechtertoets en selecteer in het tabblad dat wordt geopend "Een kopie maken".

Stap 3

Open de JailbreakMe-website vanuit de ingebouwde Safari-app van je telefoon. De schuifregelaar verschijnt op het scherm, schuif deze en de jailbreak begint.

Stap 4

Start de Cydia-toepassing, die onmiddellijk na de jailbreak verschijnt. Selecteer de optie Zoeken. Typ in de zoekregel het woord "ultrasn0w" (het wordt geschreven door het cijfer nul).

Stap 5

Installeer de gevonden applicatie. De gebruikelijke set programma's kan tegelijkertijd worden geladen. Start uw telefoon opnieuw op, daarna kunt u de communicatiediensten van elke operator gebruiken.

Stap 6

Als de mobiele telefoon geen ingewikkeld apparaat is met een bedieningsschil, ontgrendel hem dan door een speciale ontgrendelcode in te voeren. Het kan voor sommige reeksen telefoons worden berekend met behulp van een speciale rekenmachine. Servicecentra hebben codebases, specialisten zullen ook een vermelding maken in de EEPROM van de mobiele telefoon van "schone" blokken met ontbrekende informatie over de blokkering.

Aanbevolen: