Hoe U Uw Telefooncamera Als Webcam Gebruikt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefooncamera Als Webcam Gebruikt
Hoe U Uw Telefooncamera Als Webcam Gebruikt

Video: Hoe U Uw Telefooncamera Als Webcam Gebruikt

Video: Hoe U Uw Telefooncamera Als Webcam Gebruikt
Video: How To Use Your Smartphone As A Webcam for FREE! 2024, Mei
Anonim

MMS-berichten verzenden, chatten via Skype, filmen - dit alles vereist een videocamera en in het geval van computers een webcamera. De eenvoudigste webcam kan nu bij bijna elke bouwmarkt worden gekocht. Maar als het niet bij de hand is, kunt u hiervoor een videocamera van een mobiele telefoon gebruiken, die een vergelijkbare functie heeft.

Hoe u uw telefooncamera als webcam gebruikt
Hoe u uw telefooncamera als webcam gebruikt

instructies:

Stap 1

U kunt uw telefoon aansluiten op een computer via een USB-kabel of via Bluetooth, het algoritme is als volgt: onthoud de naam en inhoud van de map in de telefoon waar de telefoon de foto opslaat na het maken van een video (sla de standaardinstellingen op of definieer de map die u nodig heeft).

Stap 2

Zet de camcorder aan en neem de gewenste video op

Stap 3

Klik op "opslaan" - de momentopname wordt opgeslagen in de map

Stap 4

Zoek in de lijst met bestanden in de map een nieuwe (op datum of naam). Kopieer de opname naar uw computer

Stap 5

Om de videocamera van de telefoon vanaf een computer te kunnen bedienen, zijn DES (Data Exchange Software) en AT-commando's vereist. Er is ook een speciaal programma Mobile Web Camera (dat wil zeggen een mobiele webcamera), dat u kunt kopen of een gratis testversie kunt downloaden op internet. Dit programma bestaat uit 2 componenten: een applicatie die op een mobiele telefoon wordt geïnstalleerd en een driver die compatibiliteit biedt met verschillende Windows-applicaties voor het ontvangen van videobestanden.

Aanbevolen: