Hoe U Streams Op De Radio Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Streams Op De Radio Kunt Vinden
Hoe U Streams Op De Radio Kunt Vinden

Video: Hoe U Streams Op De Radio Kunt Vinden

Video: Hoe U Streams Op De Radio Kunt Vinden
Video: Online FM Radio Streaming Links | How to Find the Stream URL of Online Radio Stations 2024, Mei
Anonim

U kunt het adres van de stream van het radiostation achterhalen met behulp van de broncode van de pagina. De weergave ervan is niet voor elke browser beschikbaar, dus gebruik vooraf degene waarin het mogelijk is om het te lezen.

Hoe u streams op de radio kunt vinden
Hoe u streams op de radio kunt vinden

Het is nodig

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om het internetadres van de stream van een bepaald radiostation te bekijken, opent u de weergave van de broncode van de pagina via het weergavemenu of door met de rechtermuisknop op de pagina's te klikken, afhankelijk van welke browser u gebruikt.

Stap 2

Ga vervolgens naar het zoeken op code, gebruik hiervoor de toetsencombinatie Ctrl + F en voer in het formulier dat verschijnt het verzoek uit voor de volgende sleutel: <optie geselecteerd = "geselecteerde" waarde = '| … In plaats van ellipsen, voer de juiste naam van de radiozender in. Druk op de Enter-toets, waarna u in het midden de gevonden lange regel met de streamcode voor de radio moet weergeven.

Stap 3

Kopieer het streamadres in het zoekresultaat dat verschijnt. Het begint met "radio =" en eindigt met "& url". De inhoud tussen deze twee delen is wat u moet invoegen in de client die u gebruikt om naar de radio te luisteren, bijvoorbeeld de AIMP-speler of de Miranda IM-messenger. Houd er rekening mee dat veel van de radioprogramma's onafhankelijk streamadressen kunnen vinden.

Stap 4

Houd er rekening mee dat vaak de bitrate van de muziek die wordt afgespeeld ook wordt aangegeven in het streamadres, dus als u deze wilt verhogen of verlagen, voert u de waarden 96, 128, 240 of 360 in de regel in als deze beschikbaar is voor de huidige radiostation. Zoek gewoon een van deze waarden in het adres en vervang deze door de gewenste. Als alles werkt, is er voor dit station een bitrate-wijziging beschikbaar.

Stap 5

Houd er rekening mee dat veel radiostations soms het streamadres op de officiële website of het officiële forum plaatsen, indien beschikbaar, bijvoorbeeld https://42fm.ru/index.php/streams/. U kunt de stream van het station waarin u geïnteresseerd bent ook vinden door op internet naar de naam te zoeken. Meestal worden dergelijke berichten vaak gevonden in blogs en stadsforums.

Aanbevolen: