Hoe De Locatie Op Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Op Nummer Te Achterhalen?
Hoe De Locatie Op Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Op Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Op Nummer Te Achterhalen?
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

In het tijdperk van algemene "mobilisatie" moeten gebruikers van mobiele telefoons steeds vaker de locatie van een abonnee op nummer achterhalen. Vandaag de dag laten gsm-operatoren je toe om dit te doen in het kader van een bepaald dienstenpakket.

Hoe de locatie op nummer te achterhalen?
Hoe de locatie op nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Probeer de locatie van de abonnee te achterhalen aan de hand van het nummer door contact op te nemen met uw provider. Zeg uw achternaam, voornaam en patroniem, vervolgens de gegevens van de abonnee die u zoekt en zijn nummer. De operator zal u helpen te achterhalen waar de abonnee zich bevindt door zijn geschatte locatie op te geven. Houd er rekening mee dat de opgegeven coördinaten mogelijk niet nauwkeurig zijn. In dit geval moet u wachten tot de operator een verzoek stuurt naar de abonnee die u zoekt om deze procedure goed te keuren. Deze methode om een abonnee te lokaliseren wordt praktisch niet meer gebruikt. Meestal krijgen abonnees de mogelijkheid om de locatie van een persoon te achterhalen door het nummer door de bijbehorende dienst te activeren via een verkort nummer.

Stap 2

Bent u klant bij telecomoperator Beeline, dan kunt u de dienst activeren via uw persoonlijke account op de website van het bedrijf. Om de locatie op nummer te achterhalen, typt u in de tekst van de sms de letter L en stuurt u deze naar het korte nummer 684. De service kost binnen 2 roebel.

Stap 3

MTS-abonnees hebben dankzij de speciale Locator-service ook de mogelijkheid om de locatie van een persoon te achterhalen aan de hand van hun nummer. Om het te activeren, stuurt u een sms-bericht naar het korte nummer 6677, met vermelding van het mobiele telefoonnummer van de abonnee die u zoekt. Hij moet op zijn beurt ook instemmen met de zoekopdracht, anders krijg je de coördinaten van de locatie van zijn mobiele telefoon niet. In overeenstemming met uw tarief wordt een bedrag van tien tot vijftien roebel van uw persoonlijke rekening afgeschreven.

Stap 4

Gebruikers van de operator "Megafon" kunnen op verschillende manieren de locatie op telefoonnummer achterhalen. Het bedrijf biedt zijn abonnees een handig USSD-verzoek: kies gewoon * 148 * abonneenummer #, geef het aan via het internationale formaat, te beginnen met "+7". U kunt de locatie ook vinden op nummer via nummer 0888, waarmee u contact kunt opnemen met de operator en een overeenkomstige zoekopdracht kunt achterlaten. Ten slotte kunnen Megafon-abonnees eenvoudig naar de site locator.megafon.ru gaan en de nodige informatie krijgen over de verblijfplaats van een persoon in de overeenkomstige sectie.

Aanbevolen: