Hoe Internetgeld Via De Telefoon Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Internetgeld Via De Telefoon Te Gebruiken
Hoe Internetgeld Via De Telefoon Te Gebruiken

Video: Hoe Internetgeld Via De Telefoon Te Gebruiken

Video: Hoe Internetgeld Via De Telefoon Te Gebruiken
Video: Online geld verdienen, gewoon met je telefoon? 2024, Mei
Anonim

De Webmoney-service biedt ondersteuning voor het gebruik van de service zowel vanaf computers als vanaf mobiele apparaten met verschillende besturingssystemen. Het beheer van portefeuilles vanaf de telefoon wordt uitgevoerd met behulp van een gespecialiseerd programma dat beschikbaar is in de applicatiewinkel of op de bronwebsite zelf.

Hoe internetgeld via de telefoon te gebruiken
Hoe internetgeld via de telefoon te gebruiken

Programma installatie

De applicatie wordt op de telefoon geïnstalleerd met behulp van de winkel die op het apparaat beschikbaar is. Ga naar de Play Market als je een Android-apparaat gebruikt. Voor iPhone kunt u zowel iTunes als AppStore gebruiken. In de versie voor Windows Phone wordt toegang tot de applicatiewinkel uitgevoerd via de Market-applicatie in het hoofdmenu van de telefoon.

Klik in het venster dat verschijnt op de zoekbalk en voer het webgeldverzoek in. Onder de verkregen resultaten ziet u het hulpprogramma WebMoney Keeper, waarop u moet klikken om te installeren. Nadat u het programma hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot de download is voltooid en vervolgens op de telefoon is geïnstalleerd.

Na het uitvoeren van de bewerking ziet u een bijbehorende melding en een app-pictogram dat in het hoofdmenu van het apparaat verschijnt. Zodra u op de snelkoppeling klikt, verschijnt op het scherm een formulier voor het invoeren van uw mobiele nummer, evenals het bijbehorende WMID en wachtwoord. Vul de gevraagde gegevens in om toegang te krijgen tot transacties met wallets.

Afhankelijk van de versie van het programma, kunnen de functionaliteit en het aantal beschikbare bewerkingen veranderen.

Programma functies

Met de mobiele versie van WM Keeper kunt u overschrijvingen en andere geldtransacties doen met rekeningen die in de service-interface zijn aangemaakt. Ga naar het gedeelte "Portefeuilles" van het bovenste paneel van de applicatie om het saldo te bekijken en geld tussen accounts om te zetten. Daar ziet u ook de bijgevoegde bankkaarten en bijbehorende rekeningen in andere betalingssystemen. Vanuit dit gedeelte kunt u naar de Webmoney online winkel gaan of betalen voor mobiele en internetdiensten. In de winkel kun je IP-telefoonkaarten kopen, je iTunes-, Skype- en Xbox-accounts opwaarderen en ook geld uitgeven aan het kopen van games. De betaling met het programma wordt vrijwel onmiddellijk uitgevoerd nadat het geld is afgeschreven. In het gedeelte "Aanvulpunten" ziet u de locatie van de dichtstbijzijnde Webmoney-punten in uw stad.

De programma-interface kan variëren, afhankelijk van het besturingssysteem dat op de telefoon wordt gebruikt.

In het gedeelte "Berichten" ziet u een interface voor een dialoog met andere leden van de service. Hier kunt u zowel een eerder aangemaakt gesprek selecteren, als een bericht naar een andere gebruiker sturen door zijn identificatie op te geven of door zijn naam te selecteren in de lijst "Contacten". Op het tabblad "Accounts" wordt een rapport verzameld over de recente transacties en details van elke transactie, evenals hun status en bedrag.

Het programma-instellingengedeelte wordt opgeroepen door op de knop te drukken om het apparaatcontextmenu op te roepen of door op het overeenkomstige menu-item op het scherm te klikken. In de instellingen kunt u de uitgifte van meldingen op het apparaat configureren wanneer de applicatie niet actief is. U kunt ook de inlogopties en de pop-upwaarschuwing aanpassen.

Aanbevolen: