Hoe Kom Je Erachter Wie Sms Heeft Geschreven

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Sms Heeft Geschreven
Hoe Kom Je Erachter Wie Sms Heeft Geschreven

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Sms Heeft Geschreven

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Sms Heeft Geschreven
Video: (4/5) Hoe kom je erachter waaraan iemand overleden is? 2024, Mei
Anonim

Door uw account te specificeren, kunt u zien welke abonnee een sms- of mms-bericht heeft verzonden en nog veel meer. Naast het nummer zal het mogelijk zijn om te weten te komen over het tijdstip van aankomst van berichten, ontvangen en bellen, over hun kosten.

Hoe kom je erachter wie sms heeft geschreven
Hoe kom je erachter wie sms heeft geschreven

instructies:

Stap 1

"Accountgegevens" worden geleverd door de "Beeline"-operator. Met deze service kunt u informatie krijgen over de nummers die u sms-berichten hebben gestuurd of u hebben gebeld. U kunt hierover informatie vinden in het klantenondersteuningscentrum, direct op de website van de operator. Daarnaast is het mogelijk geworden om uw aanvraag voor de detaillering van de factuur per e-mail (naar het adres [email protected]) of per fax (495) 974-5996. Indien u besluit om persoonlijk contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf, vergeet dan niet uw paspoort mee te nemen

Stap 2

Megafon-abonnees kunnen informatie krijgen over nummers, tijdstip van verzenden/ontvangen van SMS- of MMS-berichten, GPRS-sessies door gebruik te maken van de Servicegids op de officiële website van de operator, evenals door contact op te nemen met de Megafon-communicatiesalon.

Stap 3

U kunt de afzender van de sms van de MTS-telecomoperator achterhalen met behulp van een dienst genaamd "Mobile Detailing". De verbinding wordt uitgevoerd door het USSD-commandonummer * 111 * 551 # of * 111 * 556 #, evenals per sms: u moet een bericht met de tekst 556 naar nummer 1771 sturen. MTS biedt gratis Mobile Detailing.

Aanbevolen: