Hoe Maak Je Een IPhone-beltoon In

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een IPhone-beltoon In
Hoe Maak Je Een IPhone-beltoon In

Video: Hoe Maak Je Een IPhone-beltoon In

Video: Hoe Maak Je Een IPhone-beltoon In
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, Mei
Anonim

In tegenstelling tot de meeste andere telefoons, moet je, om een muzieknummer als ringtone op een iPhone te gebruiken, er eerst een ringtone van maken in m4r-formaat. Laten we eens kijken naar een van de eenvoudige manieren om een iPhone-beltoon te maken.

Hoe maak je een iPhone-beltoon
Hoe maak je een iPhone-beltoon

instructies:

Stap 1

De beperking van 30 seconden (de duur van de beltoon kan niet langer zijn) staat het gebruik van een mediaconverter niet toe, dus u moet een tool gebruiken waarmee u niet alleen muziekbestanden kunt converteren, maar waarmee u ook fragmenten van de gewenste lengte van hen. Om geen onnodige programma's op de iPhone of computer te installeren, wenden we ons tot de online service voor het maken van beltonen.

Stap 2

Ga naar adres www.audiko.net en klik op de knop Uploaden. Selecteer een muziekbestand op uw computer en het wordt automatisch geüpload naar de site. Wacht tot het downloaden is voltooid en selecteer vervolgens het fragment van het nummer waarvan de beltoon zal worden gemaakt. U kunt de vakjes aan het begin en einde van de sectie aanvinken om het fade-effect te activeren. In dit geval zal de melodie soepel beginnen en eindigen, met een geleidelijk toenemend en afnemend volume. Nadat u de gewenste passage hebt gevonden, klikt u op de knop Rington maken en vervolgens op Downloaden om de voltooide beltoon naar uw computer te downloaden

Stap 3

Verbind nu uw iPhone met uw computer met een USB-kabel en start iTunes. Sleep de beltoon naar het iTunes-venster. Als u automatische synchronisatie hebt ingesteld, wordt de beltoon onmiddellijk aan de iPhone toegevoegd. Zo niet, open dan het gedeelte "Ringtones" in het menu aan de linkerkant, selecteer de toegevoegde beltoon en sleep deze naar het gedeelte Iphone in hetzelfde menu. Er vindt synchronisatie plaats, waarna de ringtone gebruikt kan worden.

Aanbevolen: