Hoe Een Oproep Opzetten Op HTC

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oproep Opzetten Op HTC
Hoe Een Oproep Opzetten Op HTC

Video: Hoe Een Oproep Opzetten Op HTC

Video: Hoe Een Oproep Opzetten Op HTC
Video: How to Make a Phone Call - HTC One 2024, Mei
Anonim

Standaard slaan smartphones met het Android-besturingssysteem verschillende standaardbeltonen op voor gebruik als beltoon. Als de gebruiker een individuele beltoon wil instellen, kan hij dit zelf doen met een reeks eenvoudige stappen.

Afbeelding genomen van htc.ua
Afbeelding genomen van htc.ua

instructies:

Stap 1

Bepaal welke methode voor het instellen van een aangepaste beltoon het meest geschikt is. In totaal zijn er twee fundamenteel verschillende benaderingen. De eerste omvat het downloaden van de vereiste melodie naar een pc, deze gebruiken om een speciale map op de smartphone te maken, de gedownloade melodie naar deze map kopiëren en enkele klikken in de smartphone-interface. De tweede benadering stelt u in staat om het zonder een computer te doen, maar vereist de installatie van een bestandsbeheerder op de smartphone. Als het vereiste muziekbestand al is gedownload naar het geheugen van uw mobiele apparaat of naar een geheugenkaart, kunt u direct naar de tweede methode gaan.

Stap 2

Dus om een individuele beltoon in te stellen met behulp van een pc, downloadt u eerst de gewenste beltoon naar uw pc. De bron kan van alles zijn: internet, optische schijf, flashstation, enz. Het belangrijkste is dat het bestandsformaat leesbaar is voor een smartphone, dus het is beter om de meest voorkomende te kiezen, bijvoorbeeld.mp3.

Stap 3

Wanneer de gewenste melodie is geselecteerd en naar uw computer is gedownload, sluit u uw smartphone hierop aan met een USB-kabel. Na het verbinden zou de telefoon in de verkenner moeten verschijnen als een gewone flashdrive.

Stap 4

Zoek vervolgens een map met de naam Meldingen in het ingebouwde geheugen van je smartphone of op een geheugenkaart via je pc. Als een dergelijke map niet bestaat, moet u deze zelf maken.

Stap 5

Kopieer vervolgens de gewenste melodie naar Meldingen. Daarna verschijnt het in de lijst met standaardbeltonen in het overeenkomstige gedeelte van de smartphone-interface. Als iets niet lukt, kun je altijd een alternatieve methode proberen, zonder een pc te gebruiken.

Stap 6

Als u een afzonderlijke melodie als beltoon wilt instellen zonder computer, downloadt u een bestandsbeheerder in de Google Play-service. De toepassing "ES Explorer" is bijvoorbeeld voldoende.

Stap 7

Na het installeren van de manager downloadt u de gewenste muziekcompositie naar uw smartphone van internet of downloadt u deze vanaf elk geschikt apparaat.

Stap 8

Start vervolgens "ES Explorer", zoek de gedownloade melodie erbij en stel deze in als beltoon. Hiervoor heeft het programma alle benodigde opties. Deze methode is veel eenvoudiger dan de vorige, maar niet zo handig bij het werken met een groot aantal bestanden.

Aanbevolen: